April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان اعلام کرد؛
کد خبر: ۳۷۶۶۹۰
۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۰
0
مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان از امضای قراردادی با یک شرکت چینی برای ساخت مخازن ذخیره‌سازی به حجم ۱۰ میلیون بشکه خبر داد و گفت: با تحویل مخازن ذخیره سازی پالایشگاه فاز ۱۴، بیش از ۱۰۰ هزار متر مکعب به ظرفیت ذخیره سازی میعانات گازی کشور اضافه خواهد شد.
امضای قراردادی با یک شرکت چینی برای ساخت مخازن ذخیره‌سازی
«غلامرضا زینل پور» در نشستی خبری در حاشیه نمایشگاه صنعت نفت با اشاره به اینکه این شرکت تنها شرکت دانش‌بنیان در زمینه ساخت مخازن ال پی جی است.

وی ادامه داد: فعالیت‌های این شرکت اجازه نداد بعد از تحریم‌ها پروژه‌ها دچار توقف شود.

زینل پور با اشاره به اینکه با انتقال فنّاوری و بومی کردن فعالیت‌ها، توانستیم مخازن میعانات گازی را بدون کمک شرکت‌های خارجی در فاز‌های ۹ و ۱۰ پارس جنوبی بسازیم، تاکید کرد: امسال نیز مخازن فاز ۱۴ پارس جنوبی تحویل داده خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه امروز از عمر زیادی از مخازن می‌گذرد، گفت: مخازن نیازمند تعمیر و نگهداری هستند و امیدواریم در این عرصه ورود کنیم و جواب اعتماد را بدهیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: ۴ مخزن در پالایشگاه فاز ۱۴ ساخته خواهد شد که شامل ۲ مخزن ۳۰ هزارمترمکعبی و ۲ مخزن ۲۵ هزارمترمکعبی است.

وی تاکید کرد: بر این اساس بیش از ۱۰۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره‌سازی گاز مایع کشور اضافه می‌شود.

زینل پور با اشاره به اینکه در این فرآیند سعی کردیم بخشی را بومی‌سازی کنیم، گفت: به‌ازای هر مخزنی که ساخته شده ۸ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی در کشور اتفاق می‌افتد و هر فاز پارس جنوبی ۳۲ میلیون یورو صرفه‌جویی اقتصادی داشته است.

وی افزود: ساخت مخازن ۷ فاز پارس جنوبی توسط این شرکت انجام شده و در خارک و سیری هم مخازن را ساختیم.

به گفته زینل پور، تحت حمایت قراردادن شرکت‌های دانش‌بنیان کوچک‌تر برای بومی‌سازی از دیگر اقدامات این شرکت است.

وی امضای قراردادی با یک شرکت چینی برای ساخت مخازن ذخیره‌سازی به حجم ۱۰ میلیون بشکه خبر داد و گفت: برای ساخت این مخازن ۳۴۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری انجام خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه قالب قرارداد‌های این شرکت ارزی است، افزود: از همین رو نوسانات قیمت ارز تاثیری بر پروژه‌ها ندارد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: