کد خبر: ۱۲۸۰۳۷
۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۴
0
معاون بین‌الملل دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد درصدد است تا با رعایت معیارهای رنکنیگ جهانی و تاسیس واحدهای بین‌المللی ارتباطات بین‌المللی خود را افزایش دهد.
پول‌نیوز- انگجی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو در واحد بین‌المللی اظهار کرد: دانشجویان خارجی بعد از انجام مصاحبه‌ای از سوی دانشگاه پذیرفته می‌شوند اما دانشجویان ایرانی باید در کنکور سراسری شرکت کرده و رتبه مناسب را کسب کنند.

معاون بین‌الملل دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد درصدد است تا با رعایت معیارهای رنکنیگ جهانی و تاسیس واحدهای بین‌المللی ارتباطات بین‌المللی خود را افزایش دهد.

دکترانگجی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: مدیریت جدید دانشگاه آزاد تصمیم دارد تا بخش روابط بخش بین‌الملل این دانشگاه را فعال‌تر کند.

وی با اشاره به اینکه جذب دانشجو از سایر کشورها، افزایش همکاری‌های مشترک، تاسیس واحدهای بین‌المللی دانشگاهی از جمله ابعاد مختلف گسترش روابط بین‌المللی بین دانشگاه‌هاست، گفت: واحد آکسفورد دانشگاه آزاد که تا پیش از این به حالت تعلیق در آمده بود از ژانویه امسال راه‌اندازی شده و آماده پذیرش دانشجویان می‌باشد.واحد امارات، افغانستان و لبنان نیز همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

انگجی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو در واحد بین‌المللی اظهار کرد: دانشجویان خارجی بعد از انجام مصاحبه‌ای از سوی دانشگاه پذیرفته می‌شوند اما دانشجویان ایرانی باید در کنکور سراسری شرکت کرده و رتبه مناسب را کسب کنند.

دکتر انگجی از جمله راه‌های برند کردن دانشگاه آزاد را میزان فعالیت ملی از نظر رنکینگ جهانی، تعداد دانشجو، نسبت استاد به دانشجو، مشارکت در مجامع بین‌المللی و میزان فعالیت‌های پژوهشی هر دانشگاه دانست و بر نقش موثر هر معاونت درخصوص رسیدن به این جایگاه تاکید کرد.

معاون بین‌الملل دانشگاه آزاد از ایجاد و تاسیس مراکز جدید دانشگاه آزاد در کشورهای دیگر نظیر تاجیکستان و روسیه خبر داد و افزود: دانشگاه آزاد با دانشگاه روسنوی روسیه که بزرگترین دانشگاه خصوصی این کشور است، تفاهم‌نامه‌ای برای تاسیس مراکز دانشگاه آزاد امضا کرده است. ضمن اینکه با یکی از دانشگاه‌های تاجیکستان و یکی از کشورهای آفریقایی نیز چنین تفاهم‌نامه‌ای را امضا کرده و درصدد برقراری بیشتر با آنها است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: