کد خبر: ۱۲۸۸۴۷
۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹
0
مجری توسعه فازهای 17 و 18 پارس جنوبی ادامه داد: احداث چهار سکوی اصلی و اقماری در دریا و حفر 44 حلقه چاه برای توسعه این فازها در نظر گرفته شده است.
پول‌نیوز- مجری فازهای 17 و 18 پارس جنوبی با بیان اینکه واحد اول پالایشگاه فازهای 17 و 18 تا پایان آذرماه به بهره برداری می رسد، گفت: با راه اندازی دو واحد پالایشی فازهای 17 و 18 روزانه 20 میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه می شود.

به گزارش ایرنا، حسن بویری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با تشریح وضعیت توسعه فازهای 17 و 18 پارس جنوبی، اظهار داشت: میزان گاز درجای این فازها 45 تریلیون فوت مکعب و میزان میعانات گازی 1.8 میلیارد بشکه تخمین زده می شود.

وی افزود: این بلوک گازی تا 25 سال آینده روزانه 56 میلیون مترمکعب گاز پایدار تولید خواهد کرد.

مجری توسعه فازهای 17 و 18 پارس جنوبی ادامه داد: احداث چهار سکوی اصلی و اقماری در دریا و حفر 44 حلقه چاه برای توسعه این فازها در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: پالایشگاه خشکی این فاز نیز روزانه 56 میلیون مترمکعب گاز ترش دریافت و 50 میلیون مترمکعب گاز شیرین به شبکه سراسری تزریق خواهد کرد.

وی افزود: تولید روزانه 80 هزار بشکه میعانات گازی، 400 تن گوگرد، 2750 تن اتان و 2900 تن گاز ال.پی.جی از دیگر اهداف توسعه این فازها است.

بویری خاطرنشان کرد: در مجموع 6 میلیارد و 200 میلیون دلار برای توسعه این فاز هزینه خواهد شد که پس از راه اندازی کامل در طی یک ونیم تا دو سال کل سرمایه گذاری ثبت شده بازخواهد گشت.

وی گفت: هم اکنون 13 هزار نفر در بخش خشکی و دریایی این فاز مشغول به کار هستند و کل پروژه نیز در مجموع 96 درصد پیشرفت دارد.

وی اظهار داشت: تا پایان آذر ماه واحد اول پالایشگاه و تا پایان دی ماه واحد دوم به بهره برداری خواهد رسید.

وی ادامه داد: دو ردیف دیگر پالایشگاهی نیز در نیمه نخست سال آینده در مدار فعالیت قرار خواهند گرفت.

مجری توسعه فازهای 17 و 18 پارس جنوبی گفت: با توجه به مرزی بودن و حاشیه ای بودن این فاز در بازنگری طرح توسعه قرار شد تعداد چاه ها از 22 به 44 حلقه و تعداد سکوها نیز از دو به چهار سکو افزایش پیدا کند.

وی گفت: 22 حلقه چاه اضافی و دو سکوی اقماری نیز تا پایان سال 94 به بهره برداری خواهد رسید.

وی اضافه کرد: واحد اول پالایشگاه فازهای 17 و 18 با گاز دریافتی از فازهای 6، 7 و 8 آغاز به کار می کند و سپس گاز سکوی دریایی فاز 18 را دریافت خواهد کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: