May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۲۴۷۵
۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۰
0
مدیرعامل بانک خاورمیانه:استاندارد لازم در بانکها رعایت نشده است
مدیرعامل بانک خاورمیانه : استاندارد لازم در بانکها رعایت نشده استپول‌نیوز- مدیر عامل بانک خاورمیانه گفت: درکشورها بیست درصد GDP اوراق منتشر کرده تا بانکهایشان اصلاح شود اما در کشور ما این میزان دو برابر است و دلیل آن نیز بنگاه داری است لذا اگر بنگاه داری اصلاح شود مسائل حل خواهد شد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، پرویز عقیلی کرمانی در میزگرد پایانی کنفرانس اقتصاد ایران با موضوع سیاستهای اقتصاد کلان با بیان اینکه ابتدا باید در وضعیت بانکها بازنگری صورت گیرد گفت: باید استاندارد حسابداری کامل باشد تا حساب وکتاب بانکها نیز قابل اتکا باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر استاندارد لازم در بانکها استفاده نشده لذا لازمه اصلاح سیستم بانکی رعایت یکنواخت استانداردهاست.

وی ادامه داد: درکشورها بیست درصد GDP اوراق منتشر کرده تا بانکهایشان اصلاح شود اما در کشور ما این میزان دو برابر است و دلیل آن نیز بنگاه داری است لذا اگر بنگاه داری اصلاح شود مسائل حل خواهد شد.

عقیلی کرمانی در ادامه به توصیه رئیس سابق بانک مرکزی آمریکا به کشورهای آسیای جنوب شرقی اشاره کرد و گفت: بنا بر نظر این شخص اگر این کشورها تمام فشار را بر روی سیستم بانکی نگذاشته بودند همه تسهیلات از طریق بانک انجام نمی شد مشکلی نداشتند در حال حاضر کشور ما نیز باید کم کم شرکتهای بزرگ و جذب کنندگان منابع از بازار سرمایه اوراق مرابحه برای تامین سرمایه درگردش داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: برای این که از فشار روی دولت کاسته شود باید از شیوه مالیات آتیه استفاده کرد یعنی اگر شرکتها با دریافت تسهیلات به رونق رسیده وفعالیتشان بیشتر شود مالیات آتی دولت نیز بیشتر می شودواز آن مالیات آتی اعتبار پرداخت می شود.

وی همچنین تاکید کرد: باید اوراق استقراضی منتشر و فشار را از روی سیستم بانکی بر داریم چرا که اگر رویه کنونی ادامه یابد وتورم نیزپایین نیاید به مشکل برمی خوریم.

مدیرعامل بانک خاورمیانه با بیان اینکه اگر بنگاه‌ها به بخش خصوصی واگذار شوند اوضاع بهتر شده و رقابت نیز پیش خواهد آمد به موضوع ورشکستگی در اقتصاد اشاره و اول فصل در تمام دنیا ورشکستگی دو قسمت داشته که یک قسمت مربوط به تسویه و منحل شدن و دیگری مربوط به بازسازی شرکت‌هاست اما در قانون ورشکستگی کشور ما قسمت دوم وجود ندارد و لغت ورشکستگی یک تابو محسوب می‌شود در حالی که در اقتصاد آزاد موانع باید برداشته شوند تا موسسات جدید ایجاد شده رقابت و کیفیت بالا برود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برخی موسسات به دلیل منفعت‌شان تولید ناخالص را پایین می‌آورند که باعث هدر رفتن پول شده در حالی که سرپا نگه داشتن‌ و ادامه کارشان به اقتصاد ضربه می‌زند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: