May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۴۰۱۰
۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۴
0
عباس کشاورز: با توجه به میزان واردات صورت گرفته از سال گذشته تاکنون و حجم ذخایر موجود در کشور، نیازی به واردات برنج نیست و برهمین اساس واردات این محصول ممنوع شده است.
پول‌نیوز- معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر اینکه "میزان موجودی برنج استراتژیک در کشور از سطح مصوب خیلی کمتر است"، اعلام کرد: با توجه به مازاد واردات برنج در سال گذشته و موجودی بازار، ذخایر کشور مناسب است و طی ماه‌های آینده نیازی به واردات نداریم.

عباس کشاورز، معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی درباره واردات برنج و ذخایر موجود گفت: با توجه به میزان واردات صورت گرفته از سال گذشته تاکنون و حجم ذخایر موجود در کشور، نیازی به واردات برنج نیست و برهمین اساس واردات این محصول ممنوع شده است.

وی با بیان این‌که سیاست‌گذاری‌ها برای تنظیم بازار برنج در فضای مناسبی تصمیم‌گیری نشده است، افزود: سال گذشته علی‌رغم مازاد واردات 700 هزار تنی برنج با هدف تامین ذخایر استراتژیک، حدود 400 هزار تن آن در بازار تزریق شد که این نشان می‌دهد بازار برنج با 300 هزار تن موجودی مازاد مواجه است.

معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: مازاد موجودی برنج در بازار باعث کاهش قیمت برنج نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته شده است؛ به گونه‌ای که در حال حاضر قیمت بهترین برنج هاشمی گیلان به کیلویی 6300 تومان رسیده است.

کشاورز انتقاد کرد: گرچه قانون تمرکز وظایف بازرگانی بخش کشاورزی اختیارات بسیاری به وزارت جهاد کشاورزی داده است اما برخی خلأهای قانونی عاملی شده تا در واقع وزارت جهاد کشاورزی در زمینه‌ اجرای بسیاری از وظایف خود با مشکل مواجه شود.

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی علی‌رغم اعلام ممنوعیت برنج، شاهد واردات این محصول طی ماه‌های اخیر بوده است و وقتی دلیل آن را از گمرک جویا می‌شویم، مسئولان گمرک اعلام می‌کنند که به دلیل وجود ثبت سفارش از گذشته این واردات صورت گرفته در حالی که نباید چنین اتفاقی بیفتد.

معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی با بیان این‌که به دنبال خلأهای قانونی برای حل مشکلات پیش‌ روی اجرای وظایف قانونی وزارت جهاد کشاورزی هستیم، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی به دنبال این است بتواند مشکل ثبت سفارش‌های گذشته را که در زمان اعلام ممنوعیت و محدودیت واردات محصولات کشاورزی بوده حل کند.

کشاورز تاکید کرد: به دلیل واردات بی‌رویه در سال گذشته، تا ماه‌های آینده هیچ نیازی به واردات برنج وجود ندارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: