کد خبر: ۱۳۵۰۳۸
۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۴:۳۳
0
با وجود اینکه داروهای ساخت ایران کیفیتی مطلوب و قیمتی رقابتی دارد، اما همه ظرفیت‌های صنعت دارویی ایران منتهی به صادرات نشده است.
پول‌نیوز- عضو هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی می‌گوید؛ با وجود اینکه داروهای ساخت ایران کیفیتی مطلوب و قیمتی رقابتی دارد، اما همه ظرفیت‌های صنعت دارویی ایران منجر به صادرات نشده است؛ این در حالی است که ما می‌توانیم به جای صادرات اندک 220 میلیون دلاری، به اندازه سهم طبیعی و واقعی خود از بازار بین‌المللی دارو، یعنی حدود 10 میلیارد دلار صادرات داشته باشیم.

به گزارش گروه صنعت و بازرگانی پول‌نیوز، محمود نجفی‌عرب گفت: عدم روزآمدی صنایع دارویی و بهره‌وری کم آنها، اکتفا به بازار داخلی و نهادینه نشدن اندیشه ورود به بازارهای بین‌المللی، کوچکی واحدهای بخش خصوصی در این صنایع و عدم استفاده مطلوب از ظرفیت‌های کشور برای صادرات این محصولات، از ضعف‌های این صنعت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: خصوصی‌سازی و تقویت بخش خصوصی، سوق دادن سرمایه‌ها و منابع ملی به سوی این صنایع مهم و دارای مزیت، نوسازی و بازسازی و روزآمدی این صنایع، ورود ادبیات و استانداردهای جهانی به این صنایع، استفاده از ظرفیت‌های کشور برای معرفی و تقویت صادرات این محصولات، ساخت و معرفی نام‌های تجاری معتبر در سطوح منطقه‌ای و جهانی و... از جمله راهکارها یا تجویزهای مدیریتی برای دستیابی به نهایت ظرفیت‌ این محصولات است.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: