May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۶۴۹۸
۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۶
0
بانک ها نیز با اختصاص 19 درصد از سهم فروش و گروه شرکت های چند رشته‌ای صنعتی با اختصاص سهم 10 درصد از فروش در رتبه های بعدی قرار گرفتند و کمترین سهم فروش را گروه خدمات عمومی، رفاهی و گردشگری دارد که به تازگی به جمع گروه‌های حاضر در رتبه بندی پیوسته است.
پول‌نیوز- رییس مرکز رتبه‌بندی سازمان مدیریت صنعتی با اشاره به برترین گروه‌های صنعتی در سال گذشته، از سهم 23 درصدی گروه فرآورده‌های نفتی در فروش خبر داد و گفت: بیشترین دارایی‌های کشور با 54 درصد در اختیار بانک‌هاست.

به گزارش  ایسنا، مجید درویش در همایش رتبه بندی 100 شرکت برتر ایران در سال 1392 با بیان این‌که در میان شرکت‌های برتر تنها هفت درصد از آن‌ها مالکیت دولتی دارند، گفت: قوی ترین رشته صنعتی در کشور در سال 1392 فرآورده‌های نفتی بودند که 23 درصد از فروش کل گروه‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

وی افزود: بانک ها نیز با اختصاص 19 درصد از سهم فروش و گروه شرکت های چند رشته‌ای صنعتی با اختصاص سهم 10 درصد از فروش در رتبه های بعدی قرار گرفتند و کمترین سهم فروش را گروه خدمات عمومی، رفاهی و گردشگری دارد که به تازگی به جمع گروه‌های حاضر در رتبه بندی پیوسته است.

درویش با بیان این‌که بیشترین دارایی‌ها با 54 درصد در اختیار بانک‌هاست، اظهار کرد: پس از آن شرکت های چند رشته ای صنعتی با شش درصد و سرمایه‌گذاری های مالی با 5.8 درصد در رتبه های دوم و سوم قرار گرفته‌اند که مجموع این سه گروه 65.8 درصد از کل دارایی‌ها را شامل می‌شود.

رییس مرکز رتبه بندی سازمان مدیریت صنعتی با اشاره به سودآوترین گروه های صنعتی در سال گذشته گفت: گروه پتروشیمی با 15 درصد، فرآورده‌های نفتی با 14.8 درصد و شرکت های چند رشته ای صنعتی با 14 درصد بیشترین سودآوری را داشته‌اند.

وی با اشاره به گروه های برتر در زمینه حاشیه سود ادامه داد: حاشیه سود گروه واسطه گری‌های مالی 54 درصد، اکتشاف و استخراج 49 درصد، گروه انبوه سازی املاک و مستغلات 45 درصد و میانگین حاشیه سود در کسب و کار کشور 22 درصد است.

درویش با بیان این‌که بانک ها با 23 درصد سهم از اشتغالزایی بیشترین نقش را در اشتغالزایی در میان گروه های صنعتی داشته‌اند، گفت: پس از آن خودروسازان‌ با 13 درصد و فلزات اساسی با 9 درصد در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

رییس مرکز رتبه بندی سازمان مدیریت صنعتی اظهار کرد: در بخش صادرات نیز رتبه اول در اختیار گروه پتروشیمی با 30 درصد است و پس از آن گروه‌های چند رشته ای صنعتی با 23 درصد و فرآورده‌های نفتی با 22 درصد در رده های بعدی قرار گرفته‌اند.
برچسب ها: دارایی ، بانک مرکزی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: