April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۸۶۵۴
۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۹
0
محققان تاثیر مصرف نمک بر کارایی ورزشکاران سه گانه را بررسی کردند. آنها دریافتند ورزشکارانی که نمک را به نوشیدنی خود اضافه می‌کنند، 26 دقیقه زودتر یک مسابقه سه گانه را نسبت به دیگران به پایان می‌رسانند.
پول‌نیوز- بررسی‌ها نشان داده است که ورزشکاران استقامتی به دلیل از دست دادن مایعات و الکترولیت‌های موجود در بدن به مصرف نمک احتیاج دارند.

محققان تاثیر مصرف نمک بر کارایی ورزشکاران سه گانه را بررسی کردند. آنها دریافتند ورزشکارانی که نمک را به نوشیدنی خود اضافه می‌کنند، 26 دقیقه زودتر یک مسابقه سه گانه را نسبت به دیگران به پایان می‌رسانند.

محققان اسپانیایی دریافتند که وجود تعادل بین آب و الکترولیت‌ها در نوشیدنی ورزشکاران بر کارایی ارگان‌های بدن تاثیر گذار است.

این تحقیقات در دانشگاه کامیلو اسپانیا انجام شد و در مجله "علم پزشکی ورزشی " اسکاندیناوی منتشر شد.

در این تحقیقات ورزشکاران همراه با نوشیدنی‌های خود در دوزهای مختلف نمک مصرف کردند. هدف از این کار جبران سدیم از دست رفته در عرق بود.

این ورزشکاران با افرادی که نوشیدنی‌های ورزشی عادی مصرف می‌کردند و حدود 20 درصد سدیم از دست رفته بدن آنها جایگزین می‌شد، مقایسه شدند.

افرادی که مکمل نمک مصرف کردند حدود 26 دقیقه زودتر مسابقه را به پایان رساندند.

مصرف این مکمل باعث افزایش میزان الکترولیت‌ها در خون می‌شود و باعث می‌شود که ورزشکاران در حین ورزش مایعات بیشتری مصرف کنند. به این ترتیب تعادل بین آب و الکترولیت در بدن ورزشکاران بیشتر می‌شود.

نوشیدنی‌های ورزشی 100 درصد الکترولیت‌های از دست رفته بدن را جایگزین نمی‌کنند. برای فعالیت‌های ورزشی که کمتر از دو ساعت به طول می‌انجامند مصرف نوشیدنی‌های ورزشی عادی کافی است.

عرق کردن اصلی‌ترین راه برای کاهش دمای بدن است. با این حال با عرق کردن آب و الکترولیت‌های موجود در بدن از دست می‌روند. نوشیدنی های ورزشی برای جایگزین کردن آب و الکترولیت‌های بدن ساخته شده‌اند با این حال میزان سدیم موجود در این نوشیدنی‌ها زیاد نیست.

در صنعت نوشیدنی‌های ورزشی به دلیل مسائل اقتصادی و طعم نوشیدنی‌ها تا آنجا که لازم است نمک به نوشیدنی ها اضافه نمی‌شود.

مدیر این تحقیقات می‌گوید: مصرف نمک هم در نوشیدنی‌ها و هم در میوه‌ها برای از بین بردن تاثیر کاهش الکترولیت‌ها لازم است.
منبع: ایسنا
برچسب ها: ورزشکاران ، نمک
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: