May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۳۸۷۵۲
۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸
0
عربستان به اتفاق کویت، قطر و امارات هسته ثروتمند اوپک را تشکیل می دهند که قصد دارند سیاست فعلی اوپک را ادامه دهند. اما دیگر اعضای اوپک ازجمله ایران، نیجریه و ونزوئلا که دارای مشکلات اقتصادی هستند، با گروه اول هم‌عقیده نیستند.
پول‌نیوز - روزنامه تلگراف انگلستان در تحلیلی با اشاره به اظهار نظر نماینده کویت در اوپک نوشت: این کارتل نفتی احتمالا در نشست ماه ژوئن (خرداد 94) خود، تصمیم به تداوم استراتژی سهم بازار خواهد گرفت و جنگ قیمت نفت همچنان ادامه خواهد داشت.

به گزارش گروه انرژی پول‌نیوز، نماینده کویت در هیات عامل اوپک دیروز (سه شنبه) در کنفرانسی در قطر گفت: انتظار می رود اوپک به سیاست نفتی خود ادامه دهد و تولید اوپک در حدود 30 میلیون بشکه در روز باقی بماند.

نوال عبداللطیف الفزیع افزود: فکر نمی کنم در زمان حاضر، تغییر زیادی در عرضه و تقاضای بازار نفت ایجاد شود.

تلگراف نوشت: این اظهار نظر چند روز پس از آن بیان شد که دای زانی الیسون مادوئک وزیر نفت نیجریه و رییس اوپک، ایده برگزاری زودتر از موعد نشست اعضای این سازمان، به دلیل کاهش قیمت نفت را مطرح کرد.

عربستان سعودی، بزرگ ترین تولید کننده اوپک، به اتفاق کویت، قطر و امارات متحده عربی، اکنون هسته ثروتمند اوپک را تشکیل می دهند که به نظر می رسد قصد دارند سیاست فعلی اوپک را ادامه دهند. دیگر اعضای اوپک از جمله ایران، نیجریه و ونزوئلا که دارای مشکلات اقتصادی فراوانی هستند، با گروه یاد شده هم عقیده نیستند.

بر اساس اعلام موسسه رتبه بندی مودیز اینوستر سرویس، انتظار می رود قیمت نفت خام در سال 2015 به طور متوسط 55 دلار در هر بشکه باشد که کمتر از پیش بینی این موسسه برای سه ماهه چهارم سال 2014 است. مودیز معتقد است، چنین سطح قیمتی، بر اقتصاد کشورهایی که تولید اصلی آنها نفت است، فشار می آورد و بدهی آنها را افزایش می دهد.

استفان دایک تحلیلگر ارشد مودیز گفت: درآمد نفتی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس مانند عربستان سعودی و امارات متحده عربی نیز کاهش خواهد یافت و این کشورها را به کاهش بودجه خدمات عمومی و در مواردی به افزایش سطح بدهی ها مجبور خواهد کرد.

عبدالله بن حمدالعطیه، رییس قبلی اوپک ماه گذشته هشدار داد، نشست اضطراری اوپک نتیجه ای در بر نخواهد داشت و توافقی برای مقابله با کاهش قیمت نفت، که واگذاری تدریجی سهم بازار اوپک به آمریکا و روسیه را در پی دارد، حاصل نخواهد شد.

به دلیل افزایش تولید نفت شیل، هم اکنون سهم بازار اوپک در شمال آمریکا کاهش یافته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: