کد خبر: ۱۳۹۲۱۰
۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۳
0
مدیر عامل سازمان اموال تملیکی با اعلام این خبر افزود فروش سازمان تا پایان سال از مرز 3 هزار و 300 میلیارد ریال خواهد گذشت که از این میزان حدود 2 هزار و 500 میلیارد ریال اموال منقول و 800 میلیارد ریال آن را اموال غیر منقول تشکیل می دهد.
پول‌نیوز- اردشیر محمدی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از سود دهی این سازمان برای چهارمین سال متوالی خبر داد.

مدیر عامل سازمان اموال تملیکی با اعلام این خبر افزود فروش سازمان تا پایان سال از مرز 3 هزار و 300 میلیارد ریال خواهد گذشت که از این میزان حدود 2 هزار و 500 میلیارد ریال اموال منقول و 800 میلیارد ریال آن را اموال غیر منقول تشکیل می دهد.

وی در ادامه افزود: قریب به 50 درصد فروش سازمان مختص کالاهای قاچاق بوده و همچنین مقدار 230 میلیارد ریال طلا و جواهرات در سالجاری به فروش رفته است . وسایط نقلیه، پوشاک،کالاهای سزیع الفساد، طلا و جواهرات، لوازم اداری،  وسایل ارتباطی، منسوجات، لوازم یدکی، لوازم برقی و کیف و کفش 10 قلم کالای پر فروش سال گذشته سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی را تشکیل داده اند.

محمدی استان های هرمزگان، بوشهر و تهران را به ترتیب سه استان برتر در فروش اموال منقول و استان های تهران، مازندران و آذربایجان شرقی را استان های پیشرو در فروش اموال غیر منقول معرفی کرد.

رئیس هیات مدیره سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ضمن اشاره به اینکه در اسفند ماه سالجاری توانستیم 4 مزایده سراسری(یک مزایده عادی + 3 مزایده سراسری فوق العاده) برگزار نماییم گفت: در حال حاضر تمام مزایده های اموال منقول بصورت الکترونیکی برگزار می گردد و در ماه های پایانی سال 93 یک مزایده سراسری غیر منقول نیز بصورت الکترونیکی و آزمایشی برگزار گردید؛ وی افزود: جهت شفافسازی عملکرد، بالا بردن سرعت عمل، کاهش هزینه های تمام شده و ... در سال 94 مزایده های اموال غیر منقول نیز بصورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و همچنین برگزاری حراج های الکترونیکی نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

اردشیر محمدی اظهار داشت: مهمترین واقعه سالجاری اجرای ماده 53 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز بوده که تحویل مستقیم کالا از گمرک ج.ا.ا جدا و به سازمان اموال تملیکی واگذار گردید. وی ضمن تقدیر از وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کل کشور و مجلس شورای اسلامی جهت  مساعدت ها و حمایت های لازم در اجرای این وظیفه اعلام کرد، در سال 93 تعدادی از نمایندگی های سازمان در استان های مختلف با تلاش همکاران و تامین زیرساخت های اولیه توانستند این قانون را اجرا نمایند و امید است در سال آینده با تامین زیرساخت های لازم (انبار مناسب، نیروی انسانی کافی و همکاری سازمان های ذیربط) تمام مدیریت های استانی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی این قانون را بطور کامل اجرا کنند.

اردشیر محمدی اعلام نمود: در حال حاضر 10 استان وجود دارد که سازمان اموال تملیکی در آن ها نمایندگی ندارد و یکی از اهداف مهم در سال آینده راه اندازی نمایندگی در آن استان ها می باشد. محمدی از اهداف دیگر سازمان به همکاری با بورس اشاره کرد و بیان نمود: با توجه به هماهنگی های لازم که با سازمان بورس کالا انجام گرفت، آمادگی داریم بخشی از کالاهایی که قابلیت عرضه در بورس را دارند از آن طریق اقدام نماییم.

وی اظهار داشت: سازمان اموال تملیکی با شعار"ما امین اموال دولت و حافظ حقوق ملت هستیم" در راستای حفظ سلامت جامعه و وظایف حاکمیتی خود در سال 93 بیش از 146 میلیارد و 411 میلیون ریال کالای فاقد مجوز استفاده از سوی اداره بهداشت و سازمان استاندارد را منهدم و از سیکل مصرف خانوارها حذف نموده است.

رئیس هیات مدیره سازمان اموال تملیکی به اعاده بیش از 8 هزارو 704 میلیارد ریال کالا به گمرک جمهوری اسلامی اشاره نمود و گفت: این قبیل کالا ها اغلب مواد اولیه کارخانه ها،  ماشین آلات صنعتی و کالاهای واسطه ای بودند که جهت رونق به اقتصاد کشور و انجام وظیفه حاکمیتی خود این دسته از کالاها را اعاده کردیم و در فروش املاک و مستغلات با توجه به نیت خیرخواهانه وثیقه گذاران سعی شده با خود وثیقه گذار مصالحه شود و مبالغ بصورت اقساطی از وی دریافت گردد، که آمارها نشان می دهد در سال 93 حدود 85 درصد از املاک به صاحبان وثیقه واگذار گردیده است.

اردشیر محمدی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همکاران ستادی و استانی گفت: ارتقاء بهره وری، چابکسازی، آموزش، هوشمندسازی و الکترونیکی شدن رویه ها، تعامل مناسب با سایر دستگاه های اجرایی، بهبود فرآیندها و تلاش مستمر همکاران از عمده مواردی بوده است که ما توانستیم برای چهارمین سال متوالی رویه سود دهی سازمان را ادامه دهیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: