کد خبر: ۱۴۱۲۵۱
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۶
0
رئیس انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی گفت:واردات رسمی لوازم خانگی سالانه ۴۵۰ میلیون دلار است در حالیکه آمار شرکت های بازرسی فروش ۵ میلیارد دلاری لوازم خانگی خارجی دربازار ایران را نشان می دهد که عمده آن قاچاق رسمی از مناطق آزاد است.
پول‌نیوز- محمدرضا دیانی افزود: باید بررسی شود تفاوت بیش از  4 میلیارد دلاری چگونه در این بازار شکل می گیرد و محصولات آن وارد می شود.

وی با بیان اینکه درصد محدودی از طریق اسکله های غیر مجاز وارد می شود، اضافه کرد: آنچه که در این بازار مشهود بوده، قاچاق رسمی لوازم خانگی با استفاده از تعرفه های جایگزین و سوء استفاده از مناطق ویژه و آزاد است.

دیانی با اشاره به اینکه  این موارد  به راحتی قابل رصد و پیگیری است، گفت: یکسری برندها، کالاها را عرضه و توزیع می کنند و نمایندگان فروش و توزیع برندهای خارجی کمتر از صد نفرند و این قابلیت وجود دارد که  سازمان های حسابرسی آنها را فرا بخوانند که در طول سال چقدر فروش داشتند، مدارک ارائه کنند که از کجا آورده اند و با چه منشایی  ترخیص کردند.

وی با بیان اینکه روش پیش بینی شده در این باره حسابرسی است، گفت: می توانیم با استفاده از حسابرسان  رسمی؛ برندها، میزان فروش آنها و راههای ورود کالایشان را بررسی کرد.

رئیس انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی ایران گفت : یکی از راههای فرار در این صنعت  وارد کردن  قطعات منفصل به جای محصول کامل است یعنی به طور نمونه درب یخچال را از یک گمرک وارد می کنند، کابینت را از جای دیگر و سپس در منطقه ویژه ای کابینت را به عنوان  کالایی ساخت داخل ثبت می کنند و درب یخچال را که از جایی دیگر و با نام فرد دیگری وارد کرده اند ،  به هم پیچ می کنند و به جای پرداخت تعرفه کامل تعرفه قطعه را می دهند.

دیانی  افزود: تعرفه قطعه 8 و 15 صدم درصد و تعرفه محصول کامل 45 درصد است که وزارت صنعت برای حمایت از تولید داخل برای واردات  محصول کامل وضع کرده است البته وارد کنندگان آن را رعایت نمی کنند.

وی اضافه کرد: سازمان های حسابرسی می توانند آمارها را تحلیل و مدارک را بررسی کنند و ببینند وارد کننده ای که شش تا 8 هزار میلیارد تومان فروش داشته، آیا حقوق گمرکی ، مالیات ومالیات بر ارزش افزوده را به صورت صحیح پرداخت کرده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: