کد خبر: ۱۴۱۳۰۲
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳
0
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد: قیمت عمده هر کیلو گرم شقه گوسفندی نیز که در اختیار مغازه دار قرار می گیرد 28 هزار تومان است که در مقایسه با سال گذشته افزایش 3 تا 4 هزار تومانی دارد.
پول‌نیوز-رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد: قیمت عمده هر کیلو گرم شقه گوسفندی نیز که در اختیار مغازه دار قرار می گیرد 28 هزار تومان است که در مقایسه با سال گذشته افزایش 3 تا 4 هزار تومانی دارد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: در فروردین ماه سال جاری قیمت هر کیلو گرم گوشت گوسفندی به دلیل بالارفتن هزینه‌های کشتار و کاهش نرخ پوست گوسفند، ۳ تا ۴ هزار تومان افزایش یافت.

به گزارش تسنیم، علی اصغر ملکی گفت: کمبودی در ارتباط با تولید گوشت گوسفندی در بازار مصرف مشاهده نمی شود اما قیمت این محصول از اواخر سال گذشته روند افزایش قیمت خود را آغاز کرده و در حال حاضر در خرده فروشی ها به 31 تا 32 هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد: قیمت عمده هر کیلو گرم  شقه گوسفندی نیز که در اختیار مغازه دار قرار می گیرد 28 هزار تومان است که در مقایسه با سال گذشته افزایش 3 تا 4 هزار تومانی دارد.

ملکی با اشاره به دلایل این افزایش قیمت اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به فصل گرما قیمت آلایش، چربی و پوست گوسفندی در مقایسه با ماه های قبل کاهش پیدا کرده است که این امر دربالا رفتن قیمت تمام شده گوشت گوسفندی تاثیر گذار است، به طوری که قیمت هر عدد پوست گوسفند از 30 هزار تومان به 12 هزار تومان رسیده است.

افزایش بدون مجوز  هزینه کشتار دام سبک

وی تصریح کرد: کشتار گاه‌ها نیز در سال جاری بدون مجوز وزارت صنعت اقدام به افزایش قیمت کشتار خود کرده اند به طوری که هزینه ذبح هر راس گوسفند در سال جاری از 2700 تومان به 10 هزار تومان رسیده است.
ملکی بابیان اینکه کشتارگاه‌ها تخلف و درآمد ‌های پنهان دیگری نیز دارند که به آنها توجه نمی شود، اظهار داشت: برخی از کشتار گاه ها روده،خوئک و دنبلان گوسفندی را که مشکلات شرعی و بهداشتی در عرضه دارند جمع آوری و در بازار به فروش می رسانند.

عرضه گوشت  گوسفندی به صورت گرم ممنوع می شود


ملکی گفت: دامپزشکی طرحی نیز در ارتباط باعرضه گوشت گوسفندی به صورت سرد دارد که این طرح از دو هفته آینده آغاز می شود.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی  خاطر نشان کرد:در این طرح، گوشت گوسفندی قبل از عرضه به بازار به مدت 24 ساعت نگهداری می‌شود تا خنک شده و بعد از این مدت به بازار عرضه شود. این امر نیز به دلیل افت نیم کیلویی و هزینه 50 تومانی نگهداری لاشه، باعث افزایش مجدد قیمت این محصول در بازار مصرف می شود.


برچسب ها: قیمت گوشت ، گران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: