May 2024 19 / يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۴۴۷۱۰
۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳
0
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه حداقل 50 درصد افزایش قیمت حامل های انرژی به صورت مستقیم و غیرمستقیم به سمت مردم بازتوزیع خواهد شد، یکی از مزایای آزاد سازی قیمت فرآورده های نفتی را جلوگیری از قاچاق سرسام آور ثروت ملی به کشورهای همسایه دانست.
پول‌نیوز - نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به کاهش قیمت نفت به پایین ترین سطح قیمتی، شرایط فعلی بهترین زمان برای تغییر قیمت حامل های انرژی در کشور است.

به گزارش گروه انرژی پول‌نیوز، ابوذر ندیمی در گفت‌وگویی با بیان آنکه اهداف، امکانات و شرایط موجود در اقتصاد در تصمیم گیری به منظور تغییر قیمت حامل های انرژی از نقش به سزایی برخوردار است، افزود: اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها برای یک دوره زمانبندی مشخص تعریف شده و نمی توان تا 10 سال دیگر این طرح را ادامه داد.

وی کسری بودجه دولت را مورد توجه قرار داد و با تاکید بر ضرورت حذف یارانه از اقتصاد کشور، تصریح کرد: منابع طرح هدفمندسازی یارانه ها بایستی از محل درآمدی خود این طرح و نه از محل درآمدهای نفتی و مالیات تامین شود.

ندیمی با اشاره به ادعای مطرح شده در خصوص احتمال افزایش تورم در نتیجه تک نرخی کردن قیمت بنزین نیز گفت: با توجه به کمک هایی که به مردم می شود نباید افزایش قیمت سوخت اثر چندانی بر تورم داشته باشد، چرا که هر شخص ماهانه 45 هزار تومان یارانه دریافت می کند که این رقم بار ناشی از گرانی حامل های انرژی را خنثی خواهد کرد.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس اقدام اخیر دولت در تک نرخی کردن قیمت بنزین را در قالب اجرای فاز سوم هدفمندسازی یارانه ها به منظور حمایت هرچه بیشتر از بخش های تولید و سلامت کشور دانست.

وی با تاکید بر اینکه حداقل 50 درصد افزایش قیمت حامل های انرژی به صورت مستقیم و غیرمستقیم به سمت مردم بازتوزیع خواهد شد، یکی از مزایای آزاد سازی قیمت فرآورده های نفتی را جلوگیری از قاچاق سرسام آور ثروت ملی به کشورهای همسایه دانست.

ندیمی با اشاره به کاهش بهای جهانی قیمت نفت به پایین ترین سطح خود و همچنین کسری بودجه دولت، گفت: با توجه به آنکه در سال پایانی برنامه پنجم توسعه قرار داریم، این سال زمان مناسبی برای نهایی کردن قیمت حامل های انرژی به منظور کمک هرچه بیشتر به مصرف کننده محسوب می شود.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس اظهار داشت: در صورتی که در اقتصاد کشور تفاوت قیمت سهمیه ای از هر نوع کالایی رفع شود نه تنها بازار رقابتی خواهد شد، بلکه حجم قاچاق کالا نیز به صورت چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه قیمت های رقابتی، افزایش افسار گسیخته مصرف را نیز سامان خواهد داد، گفت: حرکت به سمت واقعی کردن قیمت حامل های انرژی به طور حتم بسیاری از معضلات اقتصادی کشور را رفع خواهد کرد.

گفتنی است، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی بتازگی اعلام کرد که از روز سه شنبه ٥ خردادماه هر لیتر بنزین معمولی با نرخ ١٠٠٠ تومان و هر لیتر بنزین سوپر نیز با نرخ ١٢٠٠ تومان عرضه خواهد شد. از تاریخ اعلام شده نفت گاز در جایگاههای سوخت کشور با نرخ ٣٠٠ تومان عرضه می شود.
برچسب ها: حذف سهمیه بنزین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: