May 2024 19 / يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۴۷۲۸۹
۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴
0
برخی از عوامل غیر غذایی ممکن است باعث افزایش خشم شوند مانند شنیدن نغمه‌های تند و پر تپش, نگریستن به رنگ‌های بسیار گرم مثل قرمز و نارنجی و بوهای گرم که نباید بوییده شود.
بوی خیار، لیمو و گلاب به کاهش خشم کمک می‌کند
پول‌نیوزیک متخصص طب سنتی با بیان اینکه بوی خیار, لیمو, گلاب و مصرف شربت تخم بالنگو با گلاب و عرق بیدمشک به کاهش خشم کمک می‌کند, راه‌های رفع خشم و آرامش افراد عصبانی را تشریح کرد. 

مجید انوشیروانی متخصص طب سنتی درباره بروز خشم در ماه رمضان اظهار داشت: ماده غذایی که گرم یا گرم و خشک یا مولد خلط صفرا باشد, می‌تواند باعث گرمی اخلاط و روح طبی و افزایش تولید صفرا شود.

به گفته وی هر ماده غذایی تند و تیز مانند فلفل یا دارچین یا زنجبیل یا سُس‌های تند و ... می‌تواند این خاصیت را داشته باشد که قابل اصلاح نیست. البته نیاز نیست که ما چیز مضری را مصرف کنیم و دنبال مصلح باشیم.

این متخصص طب سنتی عنوان کرد: اگر کسانی نیاز دارند برای حس کردن مزه غذا از فلفل و تندی استفاده کنند, آنها دچار تجمع اخلاط بلغمی در معده هستند که اجازه دریافت مزه را نمی‌دهد و فرد سالم طبیعی نیازی به این همه ادویه ندارد.

انوشیروانی بیان داشت: برخی از عوامل غیر غذایی ممکن است باعث افزایش خشم شوند مانند شنیدن نغمه‌های تند و پر تپش, نگریستن به رنگ‌های بسیار گرم مثل قرمز و نارنجی و بوهای گرم که نباید بوییده شود.

*بوی خیار و لیمو به کاهش خشم کمک می‌کند

وی افزود: بهتر است از بوهای خنک مانند گلاب استفاده کرد از جمله اسپری کردن گلاب به سر و سینه  زدن، همچنین بوی خیار و لیمو به کاهش خشم کمک می‌کند و از شربت بیدمشک, کاسنی و شاطره در وعده سحر غافل نشود که زمینه تولید خلط گرم را از نظر عضوی در کبد کاهش می‌دهد.

این متخصص طب سنتی گفت: در رنگ‌ها که به خصوص در معماری اسلامی به وفور یافت می‌شود مانند لاجوردی, فیروزه‌ای, سبز, آبی و رنگ‌های سرد و رنگ‌های به کار رفته در کاشیکاری‌ها و در گنبدها که در تسهیل و تعدیل بخشی از پیکر ما که همان روح طبی است کمک می‌کند و کاهش خشم را منجر می‌شود.

*مصرف پنیر شور و زولبیا بامیه خیلی شیرین در سحر از رطوبت بدن می‌کاهد

انوشیروانی ادامه داد: مصرف پنیر شور و زولبیا بامیه خیلی شیرین در سحر از رطوبت بدن می‌کاهد و در سبزی‌ها نیز جای کاهو و گشنیز خالی است. به جای نوشیدنی‌هایی مانند  چای بهتر است, شربت سکنجبین نوشیده شود، همچنین شربت بیدمشک، شربت گلاب و سیب گلاب نیز در وعده سحری مناسب است.

وی خاطرنشان کرد: شربت تخم بالنگو با گلاب و عرق بیدمشک هم مقوی معده است و هم از خشم و غضب می‌تواند جلوگیری کند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: لیمو ، طب سنتی ، خیار ، خشم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: