May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
پول‌نیوز- چندی پیش اعلام شد تا پایان مهلت قانونی تقاضای پروانه، 26 متقاضی ارتباطات تلفن ثابت(FCP) مدارک لازم را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی ارائه کرده‌اند و این سازمان نیز بلافاصله با تشکیل کمیته های تخصصی بررسی تقاضاها را آغاز کرده است.

براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مهلت قانونی تقاضای پروانه FCP تا ۲۴ خردادماه بود؛ این تقاضاها در سه بخش شرایط ورودی از نظر ظرفیت (پورت و پهنای باند)، سهامداری‌های مشترک بین متقاضیان و همچنین بین متقاضیان و سایر دارندگان پروانه و صلاحیت‌های عمومی مورد بررسی قرار گرفته و قرار است اقدامات لازم برای تکمیل مراحل صدور پروانه به متقاضیانی که همه شرایط را دارا باشند، اعلام شود.

به گفته مسوولان تلاش رگولاتوری بر این است که تمامی فرایند بررسی تقاضاها و صدور پروانه حداکثر ظرف دو ماه نهائی شود.

رگولاتوری براساس مصوبه کمیسیون عمل می‌کند که این مصوبه با در نظر گرفتن شرایط ورودی تا حدودی تعداد را محدود کرده است و این موضوع با اعمال سیاست‌های تشویقی، تا حدی به شرایط بازار واگذار شده است و از آنجا که همه متقاضیان مجموعه‌ای از دارندگان پروانه PAP، ISDP و PSTN موجود هستند، با شناخت از بازار و بررسی فرصت‌ها و تهدیدهای موجود، وارد این فضا شده‌اند.

به گفته معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه رگولاتوری درباره نظارت بر پروانه‌های FCP، با توجه به کاهش بار نظارتی در اثر کاهش تعداد پروانه‌های ISP و ISDP، امکان نظارت بر پروانه‌های ارتباطات ثابت (FCP) و ارائه خدمات ارتباطی ثابت (servco) بیشتر خواهد شد.

"عباسی شاهکوه" درباره متقاضیانی که در فرآیند بررسی موفق به دریافت پروانه FCP نشوند، گفته بود: این شرکتها می‌توانند متقاضی دریافت پروانه servco باشند که از نظر سرویس‌های قابل ارائه تفاوتی با FCP ها ندارند. ضمن اینکه برای ورود ISP و ISDP ها به پروانه servco، از نظر حق امتیاز و حق شبکه‌های موجود امتیازهای قابل توجهی در نظر گرفته شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: