کد خبر: ۱۵۶۴۷۲
۰۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱
0
این ماده غذایی معمولا به هنگام چیدن و پختن دانه کاکائو از بین می‌رود. از خواص فلاوانول می‌توان کاهش فشار خون و بهبود گردش خون در رگ‌ها را برشمرد.
پول‌نیوز- پژوهشگران آلمانی دانشگاه دوسلدورف با انجام دو پژوهش دریافتند که فلاوانول موجود در کاکائو برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، فلاوانول نوعی ماده غذایی است که به طور طبیعی در دانه کاکائو یافت می‌شود.

این ماده غذایی معمولا به هنگام چیدن و پختن دانه کاکائو از بین می‌رود. از خواص فلاوانول می‌توان کاهش فشار خون و بهبود گردش خون در رگ‌ها را برشمرد.

دکتر مالت کلم می‌گوید: این پژوهش‌ها اهمیت خاصیت غذایی کاکائو را نشان می‌دهد.

او ادامه می‌دهد: با این همه، ما به دنبال این هستیم تا نقش فلاوانول را در حفظ سلامت قلب و رگ‌ها مشخص کنیم.

همچنین کارشناسان تغذیه با اشاره به این که فلاوانول در چای و برخی از میوه‌ها نیز وجود دارد، مصرف کاکائو را به میزان دو بار در روز توصیه می‌کنند.
منبع: ایسنا
برچسب ها: سلامت ، کاکائو ، قلب
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: