May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۸۵۰۳
۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲
0
نائب رئیس اتاق ایران از رسیدگی به درخواست وزارت جهاد کشاورزی در مورد دریافت مابه التفاوت از واردات سه قلم کالا در نشست کمیسیون شورای اقتصاد خبر داد.
دو هفته فرصت برای دریافت عوارض واردات سه قلم کالاپول‌نیوز - نائب رئیس اتاق ایران از رسیدگی به درخواست وزارت جهاد کشاورزی در مورد دریافت مابه التفاوت از واردات سه قلم کالا در نشست کمیسیون شورای اقتصاد خبر داد.

پدرام سلطانی، نائب رئیس اتاق ایران در رابطه با درخواست وزارت کشاورزی مبنی بر دریافت مابه التفاوت از واردات روغن خام پالم، برنج و شکر خام در جلسه کمیسیون شورای اقتصاد توضیح داد: بر اساس این پیشنها مصوب شد که مبلغ 3 هزار و 500 ریال بابت هر کیلو روغن پالم، 5 هزار ریال بابت واردات هر کیلو برنج و 4 هزار و 600 ریال نیز بابت واردات هر کیلو شکر خام به عنوان عوارض دریافت شود.

بر اساس اظهارات وی مقرر شد این مبالغ برای جبران ضرر و زیان کارخانه های تولید قند و شکر (چغندری) ناشی از تفاوت قیمت مصوب و بهای تمام شده و برای حمایت از تولید پرمحصول برنج داخلی، صرف شود.

نائب رئیس اتاق ایران با اعلام این مطلب که پیشنهادهای مذکور به تصویب اعضای کمیسیون رسید و مواردی هم به درخواست اتاق اضافه شد، تصریح کرد: اتاق درخواست کرد که زمان اجرای مصوبات دو هفته پس از تصویب و ابلاغ مصوبه از سوی شورای اقتصاد تعیین شود. با توجه به اینکه این شورا زودتر از دو هفته آینده تشکیل جلسه نمی دهد، بنابراین واردکنندگان از الان تا 20 الی 25 روز دیگر فرصت دارند برای اعمال عوارض آماده شوند.

سلطانی ادامه داد: درخواست دیگر اتاق در مورد مدت اجرای این مصوبه بود که بر اساس آن خواستیم تنها تا پایان سال جاری این قانون اجرا شود. وی در ادامه تصریح کرد: طبق قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار باید بین ابلاغ مصوبه و اجرای آن، زمان مشخصی درنظر گرفته شود. در این جلسه درخواست ما فرصت 40 روزه بود که مورد توافق قرار نگرفت و با دو هفته موافقت شد.

نائب رئیس اتاق ایران، شفافیت و پیش بینی پذیری قوانین را از لازمه های تجارت موفق در کشور دانست و اعلام کرد: باید رویکر دولت از ابتدای سال نسبت به واردات محصولات کشاورزی مشخص باشد، بدین ترتیب اتاق ایران درخواست کرد که برای دریافت عوارض از واردات محصولات کشاورزی در انتهای هر سال موضوع در کمیسیون ماده یک مقررات صادارت و واردات مطرح و در مورد تغییر حقوق ورودی کالاهای مورد نظر تصمیم گیری شود.  

برچسب ها: عوارض واردات
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: