April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۵۹۰۳۴
۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸
0
غذا خوردن و نحوه خوردن آن می‌تواند یک معیار دقیق برای شناسایی روانی افراد باشد.
با دیدن غذا خوردن فرد، به شخصیت او پی ببریدپول‌نیوز- یک متخصص علوم تغذیه‌ای و رفتارشناسی تغذیه‌ای به نام خانم ژولیت بوغوسلان در یک تحقیق منحصر به فرد بود در مورد خصوصیات اخلاقی و شخصیت روانی و خلقی آنها و انتخاب و نحوه خوردن مواد غذایی به نتایج جالبی دست یافته است.

بررسی ها نشان می‌دهند، بر این اساس افرادی که مواد غذایی را آرام می‌خورند شخصیت روانی آرامی دارند، این افراد از شخصیت مختلفی برخوردار هستند.
افرادی که غذاهای خود را مزه مزه می‌کنند و به طعم مواد غذایی اهمیت فراوان می‌دهند افرادی هستند که درزمان حال زندگی می‌کنند و از زندگی خود لذت می‌برند و روحیه شادی دارند.

افرادی که غذاها را بسیار سریع می‌جوند و تند غذا می‌خورند افرادی عصبی هستند و معمولا به دیگران اهمیت فراوان می‌دهند و ارزش کمتری برای خود قائل هستند.

افرادی که به بخش های مختلف مواد غذایی دربشقاب خود اهمیت می‌دهند و دوست دارند ترکیبات مختلف ازهم جدا در بشقاب آنها وجود داشته باشد افراد منظبط و دقیقی هستند و مسئولیت‌پذیری در آنها بیشتر است و از انجام وظایف و مسئولیت‌های مختلف لذت می‌برند.

افرادی که تمایل دارند تنها غذا بخورند افراد به لحاظ روحی آسیب‌پذیر هستند و روحیه انزوا طلبی دارند و به جزئیات درهمه چیز اهمیت فراوان می‌دهند.

افرادی که غذای خود را با دیگران می‌خورند و از غذا خوردن در جمع لذت می‌برند افراد اجتماعی هستند و میزان محبت و علاقه در آنها نسبت به همنوعان خود بالا است.

افرادی که به دنبال خوردن مواد غذایی جدیدی هستند و از خوردن غذاهای عجیب و غریب و تازه لذت می‌برند افرادی هستند ماجراجو، شجاع و با روحیه هستند.

افرادی که هنگام انتخاب غذا در رستوران ها بسیار دقت می‌کنند و منوی غذا را مورد مطالعه دقیق قرار می‌دهند افرادی باهوش اما با روحیه اجتماعی آسیب‌پذیر هستند.

این کارشناس در انتها این نتیجه را به دست آورده که از نوع و نحوه انتخاب مواد غذایی افراد می‌توانند روحیه و نوع شخصیت اجتماعی طرف مقابل را شناسایی کنند.
این امر به ویژه برای زوج های جوان و یا همکاران اداری می‌تواند بسیار مفید باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: