کد خبر: ۱۶۰۲۳۹
۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۹
0
لگزایی با ابراز امیدواری از روند اقدامات نوآورانه در صنعت بانکداری کشور گفت: طی سال‌های اخیر تغییرات و توسعه بسیاری در خدمات نوین بانکداری کشور رخ داده است که این امر نشان از وجود یک جریان نوآورانه در نظام بانکی کشور دارد.
بانک‌ها و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند همکاری موفقی داشته باشندپول‌نیوز- معاون مدیرعامل بانک تجارت در امور فناوری اطلاعات، طی سخنانی در میزگرد جانبی اولین همایش و نمایشگاه تراکنش بر لزوم پیروی بانک‌های بزرگ کشور از یک مدل کسب و کار برگرفته از برنامه‌های استراتژیک کلان آن سازمان تاکید کرد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، علیرضا لگزایی معاون مدیرعامل بانک تجارت در امور فناوری اطلاعات در میزگرد بررسی روندها و راهکارهای نوآورانه نظام بانکی که عصر روز دوشنبه در نخستین همایش و نمایشگاه تراکنش برگزار شد، ابراز امیدواری کرد با برگزاری چنین همایش‌ها و نمایشگاه‌هایی همبستگی و همکاری بهتری بین بانک‌های کشور و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات صورت پذیرد.

وی اظهار داشت: برگزاری چنین میزگردهایی با موضوع نوآوری در صنعت بانکداری کشور اگر با حضور مدیران ارشد این صنعت و تصمیم‌گیران اصلی عرصه اقتصادی کشور همراه شود می‌تواند به فضایی برای طرح ایده‌های متخصصان فناوری اطلاعات تبدیل شود و این امکان را فراهم آورد تا وضع قوانین توسط مقامات ارشد همگام با مدل کسب و کار شرکت‌های تخصصی و بانک‌ها همراه و هماهنگ گردد.

لگزایی با ابراز امیدواری از روند اقدامات نوآورانه در صنعت بانکداری کشور گفت: طی سال‌های اخیر تغییرات و توسعه بسیاری در خدمات نوین بانکداری کشور رخ داده است که این امر نشان از وجود یک جریان نوآورانه در نظام بانکی کشور دارد.

معاون مدیرعامل بانک تجارت در امور فناوری اطلاعات، داشتن مدل کسب و کار در صنعت بانکداری را امری ضروی دانست و خاطرنشان کرد: مدل کسب و کار باید برگرفته از استراتژی و در راستای دستیابی به اهداف بازار هدف باشد و در نهایت موجب رضایتمندی در بازار گردد.

لگزایی در پایان در بررسی راهکارهای همکاری بانک‌های بزرگ با شرکت‌های دانش بنیان کوچک گفت: طراحی مدل کسب و کار بر اساس شرایط و ظرفیت‌های اقتصادی کشور، ضمن تاثیرگذاری بر رفع مشکلات موجود صنعت بانکداری، می‌تواند به عنوان یک روش کار مشترک بین سرمایه‌گذار (بانک) و شرکت دانش بنیان پیاده شود و در کنار حفظ منافع مشترک دو طرف، در نهایت بانک یا شرکت بزرگ را به هدف خود رسانده و شرکت دانش بنیان نیز از این امکان برخوردار شود تا همکاری با یک شرکت بزرگ را تجربه نماید.

بانک‌ها و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند همکاری موفقی داشته باشند

در پایان این میزگرد نشان ویژه این همایش به لگزایی معاون مدیرعامل بانک تجارت در امور فناوری اطلاعات اعطا شد.

لازم به ذکر است، نجفی مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک، فاطمی عضو هیات مدیره بانک ملی، جوانمردی مدیرعامل شرکت فناپ، ثنایی مدیرعامل شرکت آریا همراه و شریف حسینی معاون فناوری اطلاعات بانک آینده اعضای تشکیل دهنده این میزگرد بودند.

گفتنی است، نخستین همایش و نمایشگاه تراکنش در روزهای چهارم تا ششم آبان ماه توسط مرکز فرهنگ سازی و اطلاع رسانی بانکداری الکترونیک فابا در محل نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری در بوستان گفت و گو برگزار شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: