پول‌نیوز- رییس اتاق بازرگانی ایران به تشریح برنامه‌های سفر فعالان بخش خصوصی به ایتالیا و فرانسه پرداخت و اقدامات اتاق بازرگانی را برای شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی این دو کشور تشریح کرد.

محسن جلال پور در ششمین جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران که امروز ( 24 آبان) برگزار شد، گفت: اتفاقاتی که در پاریس افتاد یادآوری کرد که سلفیت خطر جدی است.

وی افزود: سال گذشته در یکی از جلسات هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بحث جدی پیرامون این موضوع و اثرات آن بر اقتصاد برگزار شد. سلفیت تهدیدی جدی برای کسب و کار و مخل پیشرفت کسب و کار است. این پدیده امروز تهدید خارجی جدی برای ماست برای همین باید این پدیده را بشناسیم. سلفیت تکفیری بزرگترین چالش امنیت ملی کشور‌هایی چون عراق و سوریه است.

جلال پور عنوان کرد: رییس پارلمان اتحادیه اروپا که به ایران سفر کرده بود طی اولین ملاقات‌ها "ایران را سکویی قابل اطمینان و آماده جذب تکنولوژی" عنوان کرد. سیاست کشور در زمینه تنش زدایی با غرب و تعامل با همسایگان و ایستادگی در مقابل جنگ فرقه‌ای در منطقه اقداماتی هوشمندانه و مثبت بوده است. امنیت و ثباتی که در کشور وجود دارد باید به هر بهایی حفظ شود.

رییس اتاق بازرگانی ایران به لغو سفر بخش خصوصی به اتاق بازرگانی به ایتالیا و فرانسه اشاره کرد و گفت: برای این سفر برنامه ریزی و تدارک بسیار خوبی انجام شد. جمع بندی و تصمیم نهایی درباره این سفر که دو هفته پیش در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصمیم بر این شد جمع کم اما با وزن بالا از بخش خصوصی در این سفر حضور داشته باشد.

وی افزود: برنامه‌ریزی‌های این سفر 72 دو ساعته به ایتالیا و فرانسه انجام گرفت و برنامه ها و ملاقات‌ها تعیین شد. برای این سفر چند هدف را برای بخش خصوصی تعریف کردیم. ارتقای جایگاه بخش خصوصی ایران، ارتقای جایگاه اتاق و هیات اعزامی از اتاق نزد ریاست جمهور و بیشترین بهره وری برای کشور و بنگاه‌ها از جمله این اهداف بود.

جلال پور اظهار کرد: بر این مبنا ظرفیت‌های اقتصادی ایتالیا و فرانسه را در اتاق بازرگانی احصاء کردیم. در مجموع با توجه به زمان کمی که داشتیم اقدامات زیادی انجام شد که حداکثر بهره وری را با کشور‌های مقصد داشته باشیم. امیدوار هستیم که در آینده نزدیک این سفر انجام شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: