April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۶۶۰۱۳
۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۴
0
در صورت مصرف این ماده، مصرف کننده دچار سوءهاضمه و زخم‌های گوارشی می‌شود و علاوه بر آن در کنار عوامل دیگر، ریسک ابتلا به سرطان دستگاه گوارشی نیز افزایش می‌یابد.

پول‌نیوز- مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو خطرات ناشی از مصرف جوهر قند در برخی از نانوایی‌ها را تشریح و نسبت به این اقدامات مضر سلامت هشدار داد.

دکتر حسین رستگار در این باره گفت: در برخی نانوایی‌ها با هدف مشتری‌پسند کردن نان و اینکه آنرا سفیدتر، نرم‌تر و به اصطلاح ورآمده‌تر عرضه کنند، از جوهر قند یا بلانکت استفاده می‌کنند. این درحالیست که این ماده بشدت مضر سلامت است؛ چراکه جوهر قند پس از ورود به بدن می‌تواند موجبات تخریب پرزها و آنتی اکسیدان دستگاه گوارشی را فراهم آورد.

وی افزود: در صورت مصرف این ماده، مصرف کننده دچار سوءهاضمه و زخم‌های گوارشی می‌شود و علاوه بر آن در کنار عوامل دیگر، ریسک ابتلا به سرطان دستگاه گوارشی نیز افزایش می‌یابد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی با اشاره به توسعه کارخانه‌های تولید نان‌های صنعتی به عنوان مراکز تحت نظارت سازمان غذا و دارو که دارای صلاحیت‌های ضابطه‌مند هستند، افزود: در راستای طرح بررسی نانوایی‌های کشور و سنجش میزان جوهر قند آنها، تصمیمات نظارتی جدی‌تر اخذ شده است. بنابراین امیدواریم با اختیارات بیشتری که بدست می‌آوریم بتوانیم نظارت‌های دقیق‌تری بر آنها داشته باشیم.

رستگار در پایان با تاکید بر اینکه در معاونت‌های بهداشتی با گواهی‌های سلامتی که برای نانواها صادر می‌شود و نیز اقداماتی که اصناف مرتبط در زمینه‌های نظارتی انجام می‌دهند، گام‌های مناسبی در این زمینه برداشته شده است، خاطر نشان کرد: از آنجا که نانوایی‌های سنتی از تعدد و حجم بالایی حتی در نقاط دور افتاده برخوردارند، نیاز به نظارت‌ها بمراتب بیشتر نبست به آنچه تاکنون بوده، است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: