کد خبر: ۱۶۸۰۳۰
۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹
0
آمارها نشان می­‌دهد متوسط مصرف هر مشترک در بخش ساختمان 13902 کیلووات ساعت بوده که نسبت به سال­های قبل 8/7 درصد کاهش داشته است. کارشناسان عمدۀ دلایل کاهش مصرف در این بخش را رعایت الگوی مدیریت مصرف انرژی خصوصاً در ادارات دولتی ذکر کرده‌اند.
پول‌نیوز- مجری طرح‌های بهینه سازی سازمان بهینه‌سازی مصرف انرژی (سابا) گفت: بخش ساختمان با داشتن بیش از 29 میلیون مشترک سهمی معادل 47 درصد از مصرف کل برق را به­ خود اختصاص داده و متوسط مصرف برق این بخش 3212 کیلووات ساعت است.

احمدرضا توکلی اظهار کرد: از عمده ­ترین دلایل کاهش سهم مصرف انرژی در بخش ساختمان در سه سال اخیر افزایش مصرف بخش صنعت بوده است. آمارها نشان می­‌دهد متوسط مصرف هر مشترک در بخش ساختمان 13902 کیلووات ساعت بوده که نسبت به سال­های قبل 8/7 درصد کاهش داشته است. کارشناسان عمدۀ دلایل کاهش مصرف در این بخش را رعایت الگوی مدیریت مصرف انرژی خصوصاً در ادارات دولتی ذکر کرده‌اند.

وی با بیان این‌که به دلیل روند افزایش تعداد مشترکین ساختمان ­ها (8/7 درصد در طی 10 سال گذشته) لزوم بهینه ­سازی مصرف انرژی در بخش عمومی بیش از پیش ضروری به­ نظر می ­رسد، تاکید کرد: در سال 1392مصارف نهایی و مصرف بخش انرژی گاز طبیعی 1528 میلیاردمتر مکعب بوده که نسبت به سال 1391، یک درصد افزایش داشته است. همچنین در سال 1392سهم مصارف نهایی و مصارف بخش انرژی به ترتیب 8.68 و 1.32درصد بود که سهم مصارف نهایی نسبت به سال قبل 4.4 درصد افزایش داشته است.

مجری طرح‌های بینه‌سازی سابا با اشاره به افزایش مصرف نهایی بخش ­های خانگی، تجاری و عمومی به دلیل شدت سرما و روشن بودن همۀ سامانه­ های گرمایشی در بخش ­های خانگی و تجاری، گفت: در سال 1392کل مصرف گاز طبیعی در بخش ­های خانگی، تجاری و عمومی بالغ بر 51163 میلیون متر مکعب بود که در حدود 49 درصد از مصارف نهایی گاز طبیعی را به ­خود اختصاص داده است. مصرف گاز طبیعی در این بخش نسبت به سال ­های گذشته با رشدی معادل 11 درصد مواجه بوده است. به ­طوری ­که بیش­ترین سهم مصرف گاز طبیعی در این بخش به زیربخش خانگی تعلق دارد که با 5.42 درصد حدود 44692 میلیون متر مکعب گاز را به مصرف رسانده است.
منبع: ایسنا
برچسب ها: ساختمان ، برق ، انرژی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: