کد خبر: ۱۷۲۸۰۵
۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۹
0
محمد صادق افراسیابی گفت: بازی های خارجی در خارج گران تر از ایران است، زیرا در ایران کپی رایت رعایت نمی شود و قاچاقچیان بازی های غیرمجاز و دارای صحنه های خشونت افراطی و خلاف عفت عمومی را با قیمت های بسیار ارزان در اختیار مردم قرار می دهند و نتیجه این می شود که بازی هایی که در خارج از کشور با قیمت های گزاف عرضه می شوند، در ایران با قیمت های بسیار پایین در بازار غیر رسمی کشور وجود دارند.
قاچاق؛ معضل اصلی بازار بازی رایانه ای در ایرانپول‌نیوز- محمد صادق افراسیابی؛ مدرس دانشگاه و پژوهشگر فضای مجازی در برنامه ی گفت و گوی اجتماعی رادیو گفت و گو با بیان اینکه وضعیت بازی سازی ایرانی بسیار وخیم است گفت: متاسفانه بازی ساز ایرانی تصمیم می گیرد به خارج از کشور برود، زیرا شرایط در ایران فراهم نیست و رقابت در ایران به نحو ناعادلانه ای به نفع قاچاقچی و همدستانش است.

به گزارش گروه اقتصادی پول‌نیوز، افراسیابی افزود: بازی های خارجی در خارج گران تر از ایران است، زیرا در ایران کپی رایت رعایت نمی شود و قاچاقچیان بازی های غیرمجاز و دارای صحنه های خشونت افراطی و خلاف عفت عمومی را با قیمت های بسیار ارزان در اختیار مردم قرار می دهند و نتیجه این می شود که بازی هایی که در خارج از کشور با قیمت های گزاف عرضه می شوند، در ایران با قیمت های بسیار پایین در بازار غیر رسمی کشور وجود دارند.

وی در بیان علل این موضوع گفت: متاسفانه برخی، منافع شخصی خودشان را می بینند و در عرصه بازی های رایانه ای غیر مجاز و قاچاق فعالیت می کنند و اینها دارند کمر اقتصاد کشور را در حوزه بازی های رایانه ای می شکنند و باید یک فکر جدی کرد تا این بازی های غیر مجاز در بازار عرضه نشوند. بازی مجاز از نظر ما صرفا بازی است که از بنیاد ملی بازی های رایانه ای، مجوز دریافت کرده باشد.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: در همه دنیا این گونه است که یا قانون نمی گذارند یا اگر گذاشتند همه ملزم به رعایت آن هستند ولی در ایران این گونه نیست و ما شاهد هستیم که برخی قوانین خوب هم که به تصویب رسیده است اجرا نمی شود هر چند معتقدیم باید مجازات عرضه بازی های رایانه ای غیر مجاز صدبرابر شود.

افراسیابی خاطر نشان ساخت: مبارزه با بازی های غیر مجاز کار یک نهاد و دو نهاد نیست بلکه باید همه ی اعضای حقوقی عضو بنیاد ملی بازی های رایانه ای شامل سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت علوم و حتی نیروی انتظامی و قوه ی قضائیه باید به شکل ویژه ای دست به دست هم بدهند تا کاری صورتی گیرد والا وضعیت قرمزتر و بدتر از این هم خواهد شد و به زودی شاهد ورشکستگی تمام بازی سازان کشور خواهیم بود.

لازم به ذکر است برنامه گفت‌وگوی اجتماعی، شنبه تا چهارشنبه ساعت 13:30 از شبکه رادیویی گفت‌و‌گو پخش می شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: