April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۷۳۵۲۱
۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۸
0
پول‌نیوز- یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: طعم دار کردن غذای نوزاد با نمک و شکر، سبب جایگزینی طعم بی نظیر شیر مادر می شود و نوزاد از خوردن شیر مادر امتناع می کند.

شیرین عادل درباره اصول سبد غذایی سالم در خانواده افزود: نوع تغذیه نه تنها برای یک زندگی سالم، و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها مانند چربی خون، سرطان ها و دیابت نوع 2 امری ضروری است، بلکه باید گفت که بسیاری از بیماری ها بدون برنامه غذایی، غیرقابل درمان هستند.

وی به اهمیت هرم غذایی در تغذیه اشاره کرد و گفت: مصرف میوه و سبزیجات، لبنیات و گروه گوشت ها هر روز اجباری است و مقدار مصرف آن بستگی به گروه سنی فرد دارد.

عادل با بیان اینکه مادر تاثیرگذارترین فرد در تهیه تغذیه مناسب است، درباره تغذیه گروه های سنی گفت: تغذیه نوزاد باید از سن 6 ماهگی شروع شود، مگر اینکه نوزاد دارای شرایط ویژه ایی باشد.

وی به این نکته مهم اشاره کرد و گفت: اضافه کردن نمک و شکر به تغذیه تکمیلی تا یکسالگی ممنوع است. در صورتی که افراد شکر و نمک را برای طعم دار کردن غذا، به نوزاد اضافه کنند، غذای او خوشمزه تر از شیر مادر می شود و در نتیجه نوزاد از مصرف شیرمادر خودداری می کند.

عادل همچنین تاکید کرد: در دوران کودکی آنچکه بسیار مهم است، خوراکی های غیر تغذیه ایی است که به صورت جایزه به کودکان می دهند، این روش باعث می شود که به طور غیرمستقیم آنها به مصرف این خوراکی ها تشویق شوند
منبع: مهر
برچسب ها: نمک ، شکر ، نوزاد ، تغذیه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: