کد خبر: ۱۷۴۱۰۸
۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲
0
بویری افزود: تجهیزات و کالاهای یاد شده طی سه سال اخیر و به دلیل تحریمها در بندر جبل علی امارات و کشور هلند توقیف بودند که با مذاکرات وزارت نفت با مسئولان زیمنس در پساتحریم، وارد ایران شد.
پول‌نیوز- مجری طرح توسعه فازهای 17 و 18 پارس جنوبی از آزادسازی نخستین محموله توقیف شده شرکت زیمنس خبر داد.

مجری طرح توسعه فازهای 17 و 18 پارس جنوبی از آزادسازی نخستین محموله توقیف شده شرکت زیمنس خبرداد و گفت: نخستین محموله کمپرسورها و توربینهای مورد نیاز پالایشگاههای فازهای 17، 18 و 12 پارس جنوبی وارد ایران شد.

حسن بویری  با اشاره به مذاکرات وزارت نفت ایران با شرکت آلمانی زیمنس در دوران پساتحریم مبنی بر رفع توقیف محموله‌های این شرکت، افزود: نخستین محموله کمپرسورها شامل سه مجموعه الکتروکمپرسور مربوط به فازهای 17 و 18 و چهار مجموعه الکتروکمپرسور فاز 12 پارس جنوبی روز جمعه (هفتم اسفند) در بندر عسلویه پهلو گرفت و تخلیه شد.

وی افزود: تجهیزات و کالاهای یاد شده طی سه سال اخیر و به دلیل تحریمها در بندر جبل علی امارات و کشور هلند توقیف بودند که با مذاکرات وزارت نفت با مسئولان زیمنس در پساتحریم، وارد ایران شد.

مجری طرح توسعه فازهای 17 و 18 پارس جنوبی ادامه داد: طی دو هفته آینده دومین محموله توقیف شده شامل سه مجموعه الکتروکمپرسور فازهای 17 و 18 و همچنین 6 مجموعه الکتروکمپرسور فاز 12 پارس جنوبی وارد ایران خواهد شد.

به گفته بویری، با رسیدن این محموله‌ها بخشهای مهم و حساس تجهیزات تسویه و سردسازی گازهای پالایشگاههای فازهای 17، 18 و 12 پارس جنوبی در مسیر تولید قرار می گیرد وظرفیت و زنجیره تولید گاز و مشتقات آن در این طرحها تکمیل می شود.

زیمنس که در دوران تحریم ارسال برخی تجهیزات نفتی از جمله کمپرسورهای فازهای پارس جنوبی را مسدود کرده بود بلافاصله پس از لغو تحریمها اعلام آمادگی کرد آن را تحویل دهد که به گفته علی اکبر شعبانپور، مدیرعامل نفت و گاز پارس هم اکنون آزادسازی برخی تجهیزات و کالاهای فازهای پارس جنوبی از سوی زیمنس آلمان آغاز شده است.

همچنین زیگفرید روسورم، مدیر فناوری زیمنس چندی پیش  اظهار کرده بود: با اجرایی شدن توافق هسته‌ای و پایان تحریمها، این شرکت آلمانی می‌تواند ارسال تجهیزات مسدود شده را به طرف ایرانی از سرگیرد.

روسورم با بیان این که با اجرای توافق، تحریمها برچیده شده‌اند و ما می‌توانیم تجهیزات مسدود شده را متناسب با نیاز به آنها در پروژه‌ها، تحویل دهیم و دیگر هیچ محدودیت قانونی وجود ندارد، تصریح کرده بود: شرکت ما درباره راه آهن، رفت و آمد سریع، سازکارهای انرژی و توزیع انرژی در صنعت نفت و گاز فعال است، از این رو فرصتهایی بسیار در موضوعهایی متنوع برای ما وجود دارد که از هم‌اکنون کار روی آنها را آغاز کرده‌ایم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: