May 2024 19 / يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۷۶۱۶۴
۰۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۸
0
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: متاسفانه یکی از مهمترین چالش های پیش روی اجرای برنامه اقتصاد مقاومتی در کشور، اجرای نادرست قانون هدفمندی یارانه ها بود که سبب ایجاد بی ثباتی، نابسامانی و متوقف شدن چرخ تولید در کشور شد.
پول‌نیوز - سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دولت یازدهم بسترسازی خوبی برای اجرای برنامه اقتصاد مقاومتی صورت داده است، گفت: اقتصاد زیرزمینی و غیرشفاف مهمترین چالش در برابر تحقق اقتصاد مقاومتی است.

رمضانعلی سبحانی فر در گفت‎وگوبی با بیان اینکه وجود این ناهنجاری ها در اقتصاد ایران، آسیب های جدی به کشور وارد کرده است، افزود: دولت یازدهم و مجلس شورای اسلامی تلاش زیادی را برای از بین بردن ریشه های اقتصاد زیرزمینی، غیرشفاف و فساد مالی کرده اند.

منتخب مردم سبزوار در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نابودی ریشه های این آفت های اقتصادی نیازمند ایجاد ساختارهای مناسب در کشور است، افزود: در همین راستا قوانین زیادی از سوی مجلس برای برخورد با این آفت های اقتصاد مصوب شده است.

وی با اشاره به اینکه دولت یازدهم بسترسازی خوبی برای اجرای برنامه اقتصاد مقاومتی صورت داده، عنوان کرد: متاسفانه یکی از مهمترین چالش های پیش روی اجرای برنامه اقتصاد مقاومتی در کشور، اجرای نادرست قانون هدفمندی یارانه ها بود که سبب ایجاد بی ثباتی، نابسامانی و متوقف شدن چرخ تولید در کشور شد.

سبحانی فر با اشاره به اینکه دولت با همراهی مجلس همه تلاش خود را صرف نجات اقتصاد کشور، به چرخش درآوردن چرخ های تولید و خروج کشور از رکود و تورم کرد، ادامه داد: ساماندهی این بخش ها سبب شده تا بازار اقتصادی کشور دارای ثبات شود و سرمایه گذاران داخلی و خارجی به سرمایه گذاری در کشور اطمینان کنند.

وی افزود: همین ثبات اقتصادی و ایجاد رغبت در سرمایه گذاران بخشی از زیر ساخت های مهم حوزه اقتصاد مقامتی است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یکی از اهداف مهم برنامه اقتصاد مقاومتی را افزایش میزان تولید با استفاده از ظرفیت ها و توانمندی داخلی خواند و افزود: باید بستر مناسب برای نوسازی و بهسازی بخش صنعت کشور فراهم شود تا تولید کنندگان بتوانند از تمام ظرفیت های لازم برای افزایش تولیدات داخلی استفاده کنند.

سبحانی فر ادامه داد: تولید کنندگان ما ظرفیت و توان لازم برای صادرات محصولات خود به خارج از کشور را نیز دارند که این امر سبب ایجاد بازارهای رقابتی در حوزه صادرات می شود.

وی با اشاره اینکه موضوع اقتصاد مقاومتی در کشور امروز تبدیل به یک گفتمان در ادبیات اقتصادی ما شده است، گفت: نامگذاری سال جاری به یک شعار اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری نشان از اهمیت موضوع اقتصاد مقاومتی و اثرات این برنامه راهبردی در اقتصاد ایران دارد.

وی با بیان اینکه امروز موضوع اقتصاد تبدیل به یک ابزار در دست دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران شده است، افزود: کارهای زیادی برای عملیاتی شدن برنامه اقتصاد مقاومتی از سوی مجلس و دولت در این زمینه صورت گرفته که توانسته بستری مناسبی را برای اجرای این کار ایجاد کند.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود این اقدامات باز هم باید کارهای بیشتری را با کمک مجلس، دولت و مردم انجام دهیم تا بتوانیم اقتصاد کشور را پویا، مقاوم و بدون وابستگی کنیم.

وی با بیان اینکه برای اجرای برنامه اقتصاد مقاومتی در کشور باید ضمن شناسایی ظرفیت های داخلی به موضوع چالش ها و موانع اجرای این برنامه نیز توجه داشت، تصریح کرد: از چالش های مهم در این زمینه می توان به نبود قانونی مناسب برای ایجاد ارتباط بین تولید کنندگان داخلی و خارجی اشاره کرد.

سبحانی فر افزود: فقدان توجه به موسسات فناور در حوزه اقتصاد، نبود ارتباط نظام مند بین قوانین اقتصادی ما با قوانین اقتصادی دیگر کشورها، ناهمگونی قوانین مالیاتی و بانکی ما با سایر کشورها و نبود شعب بانکی سایر کشورها در ایران و شعب بانک های ایرانی در خارج از کشور از این چالش ها است.

وی توان پایین نظام بانکی کشور در عاملیت اجرای طرحهای بزرگ صنعتی و زیرساختی با همراهی سرمایه گذاران خارجی، نامناسب بودن فضای کسب و کار، پایین بودن کیفیت برخی از محصولات داخلی و وجود برخی قوانین و مقررات آسیب زننده در اقتصاد کشور را از دیگر این چالش ها برشمرد.

سبحانی فر ادامه داد: هدف دشمن وابسته کردن اقتصاد ایران به خود و صنایع در اختیار است که با اجرای درست برنامه اقتصاد مقاومتی مبتنی بر بیانات مقام معظم رهبری این راه بسته می شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: