کد خبر: ۱۷۶۴۶۴
۱۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۶
0
فاصله زمانی بیش از 13 ساعت بین وعده شام و وعده صبحانه روز بعد، نقش مهمی در کنترل قند خون دارد و احتمال عود سرطان سینه، انواع دیگر سرطان و بیماری های قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
پول‌نیوز- مطالعات جدید محققان نشان می دهد، بیش از 13 ساعت ناشتا بودن بین وعده شام و صبحانه خطر عود سرطان سینه و ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی و انواع سرطان را کاهش می دهد.

به گزارش ساینس، مطالعات اخیر محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد که ساعات ناشتا بودن در شب، نقش مهمی در ابتلا به سرطان سینه دارد. منظور از ساعات ناشتا بودن، زمان بین آخرین وعده در شب و وعده صبحانه در روز بعد است.

این مطالعه نشان می دهد، فاصله زمانی بیش از 13 ساعت بین وعده شام و وعده صبحانه روز بعد، نقش مهمی در کنترل قند خون دارد و احتمال عود سرطان سینه، انواع دیگر سرطان و بیماری های قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

این مطالعه نشان می دهد احتمال عود سرطان در بیمارانی که فاصله زمانی کوتاهی بین وعده شام و وعده صبحانه دارند، نسبت به زنانی که بیش از 13 ساعت در شب ناشتا هستند، 36 درصد بیشتر است.

مطالعات قبلی نیز نشان داد که فاصله زمانی بیش از 16 ساعت بین وعده شام و وعده صبحانه روز بعد در جوندگان، در برابر گلوکز غیر طبیعی، التهاب و افزایش وزن، اثر محافظتی دارد و تمام عوامل احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

سرطان سینه مهمترین عامل مرگ ناشی از سرطان در کشورهای در حال توسعه و دومین عامل مرگ ناشی از سرطان در کشورهای توسعه یافته محسوب می شود.

در سال 2012 میلادی در آمریکا، 224 هزار و 147 زن و دو هزار و 125 مرد به سرطان سینه مبتلا شدند و 41 هزار و 150 زن و 405 مرد بر اثر این عارضه جان خود را از دست دادند.
نتایج این تحقیقات در نشریه JAMA Oncology منتشر شده است.
منبع: ایرنا
برچسب ها: سرطان سینه ، دیابت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: