May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۸۹۰۰۹
۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۰۴:۵۲
0
پول‌نیوز - قهرمان پرافتخار شوروی با یک اشتباه زندگی خود را تباه کرد.

بوریس اونیشچنکو متولد اوکراین در المپیک مکزیک 68  به همراه تیم خود در پنجگانه مدال طلا کسب کرد و در مونیخ 72 مدال نقره انفرادی را به خود اختصاص داد. شمشیر باز اهل شوروی، بخت نخست قهرمانی در بازی های 1976 مونترال در این رقابت ها درخشان ظاهر شد و تک تک حریفانش را شکست داد.

در شمشیربازی به حدی سرعت بالاست که چشم انسان قادر به دیدن برخورد ضربات نیست. به همین علت وسیله ای را در شمشیر قرار می دهند تا ضربه به فرد مشخص شود. در صورت ضربه خوردن چراغی در پنل روبه روی داوران روشن می شود. برای شکل گرفتن این فرآیند، به شمشیر یک سیم وصل می کنند.

در جریان مسابقه اونیشچنکو با آدرین پارکر، کاپیتان تیم انگلیس به نظر می رسید با وجود این که حریف اهل شووری ضرباتش به حریف نمی خورد چراغ به نفعش روشن می شود. این اتفاق باعث گیج شدن حریف انگلیسی اش شده بود. تیم انگلیسی به داوران اعتراض کرد اما آن ها متوجه چیز غیر عادی نشدند. این قضیه همچنان پنهان ماند تا اینکه حقه اونیشچنکو رو شد. هنگامی که او خود را برای رقابت با جرمی فاکس، دیگر شمشیر باز انگلیسی آماده می کرد، ناگهان چراغ روشن شد. این اتفاق زمانی افتاد که هنوز رقابت دو شمشیرباز شروع نشده بود.

بلافاصله داوران انتهای شمشیر این ورزشکار را بررسی کردند و حقه او را کشف کردند. اونیشچنکو علاوه بر اینکه در ارتش سرخ حضور داشت، مهندس برق نیز بود. او در شمشیرش تغییراتی ایجاد کرده بود تا هر وقت که خودش می خواهد، چراغ امتیازگیری برایش روشن شود.

اونیشچنکو از ادامه بازی ها محروم شد. این موضوع باعث عصبانیت تیم شوروی شده بود. بازیکنان والیبال این کشور هشدار داده بودند در صورت حضور اونیشچنکو در هتل، او را از پنجره به بیرون پرت خواهند کرد. در این شرایط نمایندگان شوروی اعلام کردند اونیشچنکو به خانه اش در کیف فرستاده خواهد شد.

پس از آن، این ورزشکار خود را در خانه حبس کرد اما دو ماه بعد پلیس او را معرفی کرد و سپس لئونید برژنف، بالاترین مقام کشور شوروی نیز اونیشچکنو را از ارتش سرخ اخراج کرد. همچنین تمام مدال های ورزشی از او گرفته شد تا در نهایت اونیشچنکو راننده تاکسی شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: