April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۸۹۰۷۳
۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۹
0
مستوفی با بیان اینکه بیماری دیابت درمان قطعی ندارد، تاکید کرد: این دارو به‌خوبی قند خون و دیابت بیماران را کنترل می‌کند. روند درمان بیماری دیابت در کشور بهتر از 10 سال گذشته شده است. در حال حاضر 5/5 میلیون نفر در ایران به دیابت مبتلا هستند که نیمی از آنها از بیماری خود خبر ندارند و در زمان غربالگری متوجه می‌شوند.
پول‌نیوز -«جم اوزنج» مدیرعامل یک شرکت داروسازی دانمارکی در حاشیه دومین همایش بین المللی یک روزه دیابت و داروهای نوین با اشاره به اینکه قرارداد ساخت یک کارخانه در ایران از یکسال پیش بسته شد و قرار است پس از احداث این کارخانه، تولید دارو با استفاده از تکنولوژی‌های نوین انجام شود، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه قرار است تا چه میزان دارو در کشور تولید شود و آیا محدودیتی در ارائه تکنولوژی به ایران در تولید آن وجود دارد؟ اظهار داشت: ایران هفتمین کشوری است که این شرکت در آن کارخانه می‌خواهد بسازد؛ ما بدون محدودیت در تامین مواد اولیه، اقدام به تولید دارو و نیز ارائه تکنولوژی‌های لازم خواهیم کرد.

مدیرعامل این شرکت دانمارکی، هدف از تولید داروی دیابت در کشور ایران را کمک به پنج میلیون ایرانی مبتلا به دیابت ذکر کرد و افزود: تصمیم داریم تولید دارو را در ایران به حدی برسانیم تا جوابگوی همه بیماران باشد و آنان بتوانند از این دارو استفاده کنند.

وی، داروی هورمن رشد را از دیگر داروهای تولید شده در این شرکت دانمارکی بیان کرد و افزود: اکنون برنامه ای برای تولید این دارو در ایران نداریم و هدف ما تولید داروی (Victoza) است. ما همکاری درباره درمان دیابت با ایران را از 10 سال گذشته آغاز کردیم. تاکنون با نماینده فعال در ایران همکاری می‌کردیم اما اینک قرار شده تا بصورت مستقل با ساخت کارخانه ای در منطقه کردان، اقدام به تولید داروی نوین ویکتوزا کنیم.

وی اضافه کرد: این کارخانه در بخش زمین‌های هلدینگ بنیاد برکت به مساحت 40 هزار مترمربع که خریداری شده و از ماه رمضان امسال در اختیار ما قرار گرفته است، ساخته می‌شود.

به گفته وی، همچنین قرار است 160 نفر پرسنل که اغلب آنها ایرانی هستند به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در این کارخانه استخدام شوند. منابع مالی ساخت این کارخانه به طور کامل از سوی منابع خارجی تامین خواهد شد و در حال حاضر کلنگ ساخت نیز زده شده است.

نیمی از افراد از بیماری دیابت خود اطلاع ندارند

علی مستوفی - دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی دیابت و داروهای نوین در حاشیه این همایش اظهار داشت: تفاهمنامه ویژه برای پوشش بیمه ای این دارو با وزارت بهداشت انجام شده است و به‌زودی در دستور کار قرار می‌گیرد. این دارو که 9 سال پیش توسط شرکت نوونوردیسک کشور دانمارک تولید شده است جدیدترین دارویی است که وارد ایران شده و در دسترس همه بیماران قرار گرفته است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا برای واردات این دارو از کشور دانمارک با محدودیت تحریم مواجه نبودیم؟ گفت: از لحاظ واردات این دارو هیچ مشکلی نداشتیم و موضوع تحریم تاثیری بر واردات آن نداشته است. هم اینک این دارو به مدت دو سال وارد ایران شده و در تمام داروخانه‌ها یافت می‌شود و در اختیار بیماران قرار دارد. این دارو بصورت تزریقی مصرف می‌شود.

مستوفی با بیان اینکه بیماری دیابت درمان قطعی ندارد، تاکید کرد: این دارو به‌خوبی قند خون و دیابت بیماران را کنترل می‌کند. روند درمان بیماری دیابت در کشور بهتر از 10 سال گذشته شده است. در حال حاضر 5/5 میلیون نفر در ایران به دیابت مبتلا هستند که نیمی از آنها از بیماری خود خبر ندارند و در زمان غربالگری متوجه می‌شوند.

وی درباره گزینش پزشکان خارجی به این همایش خاطرنشان کرد: این افراد متخصص بر اساس مقالات برگزیده ای که در چند کشور مهم ارائه داده بودند گزینش شدند و همگی افراد برجسته و محققی در زمینه تخصصی پزشکی هستند. از نتایج این همایش و مقالات و دستاوردهای پزشکان متخصص دنیا که در زمینه دیابت کار کردند و نیز تجربیان ارائه شده در این همایش در توسعه کار روند درمان دیابت در کشور استفاده خواهد شد.
منبع: تسنیم
برچسب ها: دیابت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: