May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۸۹۹۱۳
۰۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۲
0
 پول‌نیوزتحریمهای بین المللی علیه ایران از جمله محدودیتهای بانکی در راستای اجرایی شدن برجام در ژانویه برداشته شدند. اگر چه تجارت مواد غذایی و کالاهای بشردوستانه هرگز برای ایران محدود نشد، اما مشکلات مالی برای پرداخت پول مبادلات بازرگانی و همچنین ذخیره سازی کالاها از جمله شکر، سال گذشته فعالیت خرید را کمتر کرد.

رویترز به نقل از منابع بازرگانی بین‌المللی گزارش داد ایران ۶۰ هزار تن شکر خام برزیلی خریداری کرده و به خریدی که اوایل ماه جاری داشت؛ افزوده است.

منابع بازرگانی اظهار کردند، شرکت بازرگانی دولتی ایران اوایل هفته از یک شرکت بازرگانی بین المللی یک محموله شکر خام خریداری کرد.

به گفته یک منبع بازرگانی ارشد، این محموله برای تحویل فوری به قیمت ۴۶۶ دلار در هر تن شامل هزینه و حمل بار تمام شد. ایران اوایل ماه میلادی جاری محموله جداگانه ای از شکر خام برزیلی به میزان ۶۰ هزار تن برای تحویل بین ۱۵ ژوییه تا ۱۵ اوت خریداری کرده بود.

یک منبع آگاه دیگر به رویترز گفت: به نظر می رسد شرکت بازرگانی دولتی ایران در مزایده اخیر پول بیشتری برای این محموله پرداخت کرده است.

منابع بازرگانی ماه گذشته اظهار کرده بودند ایران در مجموعه معاملات حداقل ۲۵۰ هزار تن شکر خام برزیلی برای تحویل در ماه مه و ژوئن خریداری کرده است و خریداران عمدتا واردکنندگان خصوصی بوده اند.

تحریمهای بین المللی علیه ایران از جمله محدودیتهای بانکی در راستای اجرایی شدن برجام در ژانویه برداشته شدند. اگر چه تجارت مواد غذایی و کالاهای بشردوستانه هرگز برای ایران محدود نشد، اما مشکلات مالی برای پرداخت پول مبادلات بازرگانی و همچنین ذخیره سازی کالاها از جمله شکر، سال گذشته فعالیت خرید را کمتر کرد.

به گفته منابع بازرگانی، خریداران ایرانی آخرین بار در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۵ شکر خریداری کردند.
منبع: ایسنا
برچسب ها: شکر خام ، برزیل
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: