کد خبر: ۱۹۰۱۰۵
۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۲
0
دکتر یسنا: شبکه های رسمی صدا و سیمای ایران نیز مجاز به تبلیغات داروهای دارای مجوز نیستند.
داروهای ماهواره ای قابل اعتماد نیستندپول‌نیوز-دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو از ممنوعیت هرگونه تبلیغات دارو در مجلات، نشریات عمومی و غیر تخصصی خبر داد و گفت: هرگز نمی توان به محصولات ماهواره ای اعتماد کرد.

دکتر یسنا به منش، اظهار کرد: با توجه به آئین نامه تبلیغات فرآورده های دارویی تبلیغات این فراورده ها صرفاً در مجلات تخصصی پزشکی مجاز است و هرگونه تبلیغات در مجلات، نشریات عمومی و غیرتخصصی از نظر سازمان غذا و دارو ممنوع بوده و در صورت عدم رعایت مفاد آئین نامه مذکور اقدام مقتضی صورت خواهد گرفت.

وی ادامه داد: همچنین شبکه های رسمی صدا و سیمای ایران نیز مجاز به تبلیغات داروهای دارای مجوز نیستند.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو، افزود: از آنجا که نظارت بر داروها توسط سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت صورت می گیرد، فرآورده هایی که توزیع و مصرف آنها در داخل کشور غیر مجاز است، چاره ای جز این ندارند که برای سودجویی و رسیدن به درآمد کلان، برای تبلیغات خود به ‏شبکه های غیر مجاز ماهواره ای مراجعه کنند و از آنجایکه نظارتی بر شبکه های ماهواره ای غیرمجاز و همچنین داروهای معرفی شده در این شبکه ها وجود ندارد و کالای قاچاق محسوب می شوند، ‏مصرف آنها باعث ایجاد عارضه های بسیاری می شود.

به منش گفت: موارد متعددی از عوارض خطرناک ناشی از مصرف این فرآورده ها به سازمان غذا و دارو توسط مصرف کنندگان آن گزارش شده است.

وی افزود: در همین جا از خانواده های گرامی درخواست می شود به منظور حفظ سلامت خود و فرزندان خود، ‏فریب تبلیغات داروها و فرآورده های آرایشی بهداشتی و مکملی که از طریق شبکه های ماهواره ای غیرمجاز ‏عرضه می شود نخورند و از تهیه این فرآورده ها جداً خودداری کنند.

به منش در ادامه به شهروندان هشدارداد: از هرگونه ارائه دارو از طریق غیر حضوری (شماره تلفن و موبایل) و موارد مشابه از نظر وزارت بهداشت پرهیز کنند و با موارد مشابه برخورد خواهد شد.

وی در پایان از شهروندان درخواست کرد:  در حفظ  گوهر سلامت خود کوشا باشند و در این زمینه هوشیار عمل کنند
منبع: مهر
برچسب ها: دارو ، قاچاق ، تبلیغات
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: