May 2024 19 / يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۳۰۲۸
۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸
0
یک فعال صنعتی خواستار انتشار جزئیات تسهیلات اعطاشده بخش صنعت از لحاظ میزان تسهیلات، هویت گیرندگان یا مشخصات طرح‌ها، زمان اعطا و میزان بهره بانکی تعلق‌گرفته شد.
پول‌نیوز - مدیرعامل یک واحد فولادی گفت: بانک مرکزی خبر از افزایش 44 درصدی اعطای تسهیلات در سه ماهه سال جاری داده و وزارت صنعت نیز اعلام کرده است که تا پایان امسال 160 هزار میلیارد ریال اعتبار به صنایع کوچک و متوسط کشور تخصیص داده می‌شود اما بخش اعظم صنایع کشور که همچنان با رکود دست و پنجه نرم می‌کنند، از این بابت تاثیر قابل توجهی را احساس نمی‌کنند و اثری از این تسهیلات نمی‌بینند.

بهمن قاسمی در گفت‌وگو با پول‌نیوز اظهار داشت: بهتر است جزئیات این وام‌ها از لحاظ میزان تسهیلات، هویت گیرندگان و مشخصات طرح‌ها، زمان اعطا و میزان بهره بانکی تعلق‌گرفته را منتشر کنند تا از یک‌سو متقاضیان دریافت تسهیلات با شرایط اعطای آن‌ها آشنا شوند و از سوی دیگر بهتر بتوان در مورد عملکرد سیستم بانکی قضاوت کرد.

وی افزود: بنابراعلام نهادهای دولتی، سود این وام‌ها 18 درصد بوده است، این در حالی است که یک واحد فولادی همکار ما با تقبل بهره 25 درصدی موفق به دریافت وام شده‌اند و ما نیز به‌رغم نداشتن بدهی بانکی موفق به اخذ تسهیلات نشده‌ایم و به‌واسطه مشکلاتی همچون رکود و نیز کمبود نقدینگی با 15 درصد ظرفیت تولید کار می‌کنیم.

وی با بیان این‌که سه ماه خواب کالای ما در انبار است، گفت: ما خواستار افزایش تعرفه واردات به 30 درصد و وضع مالیات بر محصولات وارداتی هستیم.

قاسمی افزود: هر نوع یارانه‌ای و در هر شکلی غیرمنصفانه و غیرعادلانه است، زیرا تورم به‌سرعت یارانه‌ها را کم‌ارزش می‌کند.

وی با بیان این‌که مشکل واحد صنعتی ما با سازمان امور مالیاتی در حال حل شدن است، گفت: ما از مشارکت سرمایه گذاران، واگذری 51 درصدی سهام خود و ادغام استقبال می‌کنیم، زیرا می‌توانیم مشکلات تولیدی، صادراتی و... خود را حل کنیم و قدرت چانه‌زنی خود را بالا ببریم. با این‌حال همکاران ما از این پیشنهاد استقبال نکرده‌اند و در این خصوص احساس نیاز نمی‌کنند.

قاسمی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از عملکرد انجمن فولاد، بیان کرد: در انجمن فولاد عده‌ای تنها به فکر تأمین منافع خودشان و استفاده از رانت انجمن برای جذب مشتریان دولتی و خصولتی هستند اما در این چند ساله هرگز پاسخگویی به این‌گونه سفارش‌ها به ما ارجاع نشده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: