May 2024 19 / يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۴۲۱۴
۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
0
سرپرست اداره کل گمرک و ترانزیت سازمان منطقه آزاد قشم اظهار امیدواری کرد که سرمایه گذاران داخلی با تقویت حوزه تولید در این جزیره، به مبحث اقتصاد مقاومتی در این منطقه کمک کنند.
واردات کالاهای هنجارشکن به گمرک منطقه آزاد قشم ممنوع شد
پول‌نیوز - سرپرست اداره کل گمرک و ترانزیت سازمان منطقه آزاد قشم گفت: واردات کالاهای هنجارشکن به این گمرک ممنوع شد و محموله های واردکنندگانی که مولفه های مورد نظر در این حوزه را نداشته باشند، مرجوع می شود.

به گزارش گروه گردشگری پول‌نیوز، هرمز امیری افزود: این رویکرد در چارچوب تحقق اقتصاد مقاومتی و اهداف بلند نظام جمهوری اسلامی است تا از ورود کالاهای هنجارشکن که فرهنگ جامعه را به مخاطره می اندازد، جلوگیری شود.

وی با اشاره به سیاست کلی این سازمان در حمایت از تولید محصولات صادراتی، گفت: جلوگیری از ورود کالاهایی که با فرهنگ جامعه اسلامی مغایرت دارد با هدف حمایت از فعالان اقتصادی با جدیت دنبال می شود.

سرپرست اداره کل گمرک و ترانزیت سازمان منطقه آزاد قشم اظهار امیدواری کرد که سرمایه گذاران داخلی با تقویت حوزه تولید در این جزیره، به مبحث اقتصاد مقاومتی در این منطقه کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه گمرک سازمان منطقه آزاد قشم در 2 شیفت کاری با کنترل و آسان سازی امور گمرکی، فعالیت می کنند، افزود: در همین چارچوب محموله لنج های باری در مدت حداکثر 24 ساعت تخلیه می شود تا با ارائه این خدمات، بسترهای ورود کالا به روش های غیرقانونی کاهش یابد.

امیری با بیان اینکه قشم دروازه ورودی کالا در جنوب کشور محسوب می شود، گفت: گمرک منطقه آزاد قشم حمایت از صادرات را براساس سیاست های کلان مناطق آزاد دنبال می کند و کنترل دقیق بر روی کالاهای وارداتی را با هدف کاهش واردات در دستور کار قرار داده ایم.

وی گمرک را منبعی تاثیرگذار در کسب درآمدهای منطقه آزاد قشم ارزیابی و اضافه کرد: با وجود اهمیت افزایش درآمد گمرک، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم مسائل اقتصادی منطقه را با نگاه کلان و با رویکرد اقتصاد مقاومتی دنبال می کند.

جزیره قشم با حدود یکهزار و 500 کیلومترمربع مساحت، نزدیک به 2.5 برابر دومین جزیره بزرگ خلیج فارس وسعت دارد.

ویژگی ها و مزیت های منحصر به فرد این جزیره همچون قرار گرفتن در منطقه آزاد و ویژه اقتصادی (300 کیلومتر مربع منطقه آزاد و یکهزار و 200 کیلومتر مربع منطقه ویژه اقتصادی)، واقع شدن در دهانه تنگه هرمز و ورودی خلیج فارس، دسترسی به آبراهه های بین المللی، بازارهای داخلی، بازار جمهوری های آسیای میانه و بازارهای حاشیه جنوبی خلیج فارس، برخورداری از اسکله ای بزرگ در خلیج فارس با ظرفیت پهلوگیری برای شناورهای 100 تنی (اسکله کاوه - شمال جزیره) باعث شده است که این منطقه به یکی از قطب های اقتصادی کشور تبدیل شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: