May 2024 19 / يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۵۶۰۳
۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۰
0
قاچاق پیاز زعفران عاملی برای تولید بدل زعفران ایرانی است و این درحالی است که باید هرچه سریعتر جلوی قاچاق پیاز زعفران به خارج از کشور گرفته شود؛ زیرا درغیر اینصورت یک محصول بی کیفیت را پس از قاچاق پیاز زعفران در خارج از کشور تولید می‌کند و سپس با زعفران ناب ایرانی ادغام می‌کنند که این امر به زعفران ایرانی خدشه وارد می‌کند.
قاچاق پیاز زعفران عاملی برای تولید بدل زعفران ایرانیپول‌نیوز - عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه طرح ملی زعفران راهکار مناسبی برای بهبود وضعیت زعفران ایرانی است، گفت: قاچاق پیاز زعفران عاملی برای تولید بدل زعفران ایرانی است.

رمضانعلی سبحانی فر درباره وضعیت صادرات زعفران، گفت: اگر بخواهیم از ظرفیت‌های تولیدی زعفران ایرانی برای دستاوردهای اقتصادی استفاده کنیم؛ نباید تنها در انحصار و رقابت داخلی در زمینه تولید زعفران حرکت کنیم.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صادرات زعفران زمانی می‌تواند برای ما بهینه تلقی شودکه به طریق فرآوری صادر شود، تصریح کرد: زعفران با توجه به شرایط موقعیت تولید وشرایط محصول می‌تواند به نحو مطلوب به طریق فرآوری شده، صادر شود.
 
قاچاق پیاز زعفران عاملی برای تولید بدل زعفران ایرانی
 
وی ادامه داد: قاچاق پیاز زعفران عاملی برای تولید بدل زعفران ایرانی است و این درحالی است که  باید هرچه سریعتر جلوی قاچاق پیاز زعفران به خارج از کشور گرفته شود؛ زیرا درغیر اینصورت  یک محصول بی کیفیت را پس از قاچاق پیاز زعفران در خارج از کشور تولید می‌کند و سپس  با زعفران ناب ایرانی ادغام می‌کنند که این امر به زعفران ایرانی خدشه وارد می‌کند.
 
سبحانی فر، افزود: ما نیازمند برندسازی، صنایع تبدیلی اصولی در محصولی همچون زعفران هستیم و این درحالی است که باید برای ارتقای صادرات محصولات کشاورزی همچون زعفران خام فروشی را متوقف کنیم.
 
وی با بیان اینکه زعفران نیازمند نرخ رقابتی و تدوام تولید است تا ما بتوانیم بازار جهانی زعفران را به‌دست بگیریم، یادآورشد: صنعت بسته بندی و جلوگیری از قاچاق پیاز زعفران بایددر دستورکار قرار بگیرد.
 
عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه تصویب طرح ملی زعفران عاملی برای ساماندهی زعفران ایرانی به شمارمی آید، یادآورشد: متاسفانه رقابت در محصول زعفران درکشور ما درحیطه داخلی است نه خارجی؛ که این امر بدیهی است که مشکلاتی برای بهبود وضعیت زعفران ایجاد می‌کند و همین امر مشکلاتی برای صادرات بهینه زعفران ایجاد کرده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: