April 2024 28 / يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۹۸۳۰۹
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۸
0
مهندس کاردر در بازدید از مجتمع تحقیقاتی شهدای دانشگاهی با اشاره به دستاوردهای جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه در پشت این طرح‌ها، دانشی وجود دارد، گفت: در حوزه صنعت نفت نگرانی‌هایی چون انفجار، حرارت و آتش‌سوزی داریم که جهاددانشگاهی به خوبی با این معضلات آشنا است.
ایجاد زبان مشترک میان جهاددانشگاهی و شرکت نفتپول‌نیوز - مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، جهاددانشگاهی را حلقه واسط میان دانشگاه و صنعت دانست و گفت: با مدل‌های همکاری که جهاددانشگاهی برای همکاری با مجموعه صنعت نفت ارائه کرده است می‌توانیم این همکاری‌ها را توسعه دهیم.

مهندس کاردر در بازدید از مجتمع تحقیقاتی شهدای دانشگاهی با اشاره به دستاوردهای جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه در پشت این طرح‌ها، دانشی وجود دارد، افزود: در حوزه صنعت نفت نگرانی‌هایی چون انفجار، حرارت و آتش‌سوزی داریم که جهاددانشگاهی به خوبی با این معضلات آشنا است.

وی با اشاره به قراردادهای امضا شده با جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: از آنجایی که این نهاد با معضلات جهاددانشگاهی آشنا بوده است، این قراردادها منعقد شده است.

کاردر با تاکید بر اینکه در حال حاضر ما در سال بد مالی قرار داریم، اضافه کرد: ولی این رویه در حال بهبود است و بر این اساس ما از طرح‌های فناورانه در این حوزه حمایت می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه ما از فناوری‌های نوین در این حوزه استقبال می‌کنیم، اظهار کرد: با مدل‌هایی که جهاددانشگاهی برای همکاری ارائه کرده است می‌توانیم حوزه همکاری‌ها را افزایش دهیم و قراردادهای بسته شده با جهاد دانشگاهی محور فعالیت‌های ما خواهد بود.

وی ادامه داد: به منظور توسعه این همکاری‌ها نیاز است تا یک نشستی در جهاد دانشگاهی مستقر در تهران داشته باشیم تا از توانمندی‌های دانشی این نهاد مطلع شویم.

معاون وزیر نفت با اشاره به واگذاری مطالعات ازدیاد برداشت از مخازن نفتی به دانشگاه‌ها یادآور شد: ما در تلاش هستیم تا تحقیقات را به سمت کاربردی کردن هدایت کنیم.

کاردر، جهاد دانشگاهی را حلقه واسط میان دانشگاه و صنعت دانست و گفت: براساس توانمندی‌های مشاهده شده احساس می‌شود که زبان مشترکی میان ما با جهاد دانشگاهی وجود دارد از این رو حضور شما را مقتنم می‌دانیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: