کد خبر: ۲۰۵۸۶۰
۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸
0
منصور پوریان گفت: گرچه با شناسنامه دار شدن کشتارکنندگان و توزیع کنندگان تا حدودی بازار ساماندهی می شود، اما عرضه گوشت براساس درجه بندی کیفیت با اما و اگرهایی همراه است.
درجه بندی گوشت قرمز دلیلی برای گران فروشیپول‌نیوز - رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده گفت: با توجه به آنکه ایراداتی بر درجه بندی گوشت قرمز وارد است از این رو تنها اجرای این امر توجیه مناسبی برای افزایش قیمت است.

منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده، با اشاره به  مزایای طرح شناسنامه دار شدن کشتار کنندگان و توزیع کنندگان گوشت اظهار داشت: گرچه با شناسنامه دار شدن کشتارکنندگان و توزیع کنندگان تا حدودی بازار ساماندهی می شود، اما عرضه گوشت براساس درجه بندی کیفیت با اما و اگرهایی همراه است.

وی با بیان اینکه ایراداتی  بر برچسب زدن قیمت گوشت وارد است، افزود: با توجه به آنکه مصرف کنندگان اطلاع کافی از  درجه بندی گوشت ندارند، لذا اجرای این امر تنها توجیه مناسبی برای گرانی است.

پوریان ادامه داد: با اجرای سیاست عرضه گوشت براساس کیفیت سودی عاید تولیدکننده و مصرف کننده نمی شود، حال جای سوال است که عرضه گوشت های وارداتی جزء کدامیک از درجه بندی های کیفی محسوب می شوند؟

رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده تصریح کرد: از آنجا که درجه بندی گوشت در هیچ جای دنیا وجود ندارد  اتخاذ چنین سیاستی تاثیر مثبتی بر روند بازار نخواهد گذاشت.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: