پول‌نیوز - طبق نتایج یک مطالعه جدید، شمار افراد مبتلا به فشارخون بالا در سطح جهان از سال ۱۹۷۵ تقریبا دو برابر شده است.

 مجید عزتی، سرپرست تیم تحقیق و استاد دانشگاه امپریال کالج لندن، در این باره می گوید: «فشارخون بالا فاکتور پرخطر اصلی سکته و بیماری قلبی است و سالانه در حدود ۷.۵ میلیون نفر در سطح جهان به این دلیل جان خود را از دست می دهند.»

عزتی در ادامه می افزاید: «در حال حاضر فشارخون بالا دیگر مشکل جهان غرب یا کشورهای ثروتمند نیست بلکه عمدتا مردم کشورهای فقیر درگیر این بیماری می شوند.»

طبق یافته های این تیم تحقیق، شمار کلی افراد مبتلا به فشارخون بالا از ۵۹۴ میلیون نفر در سال ۱۹۷۵ به بیش از یک میلیارد نفر در سال ۲۰۱۵ افزایش یافته است که ناشی از فاکتورهای نظیر افزایش جمعیت جهان و افزایش شمار افراد بزرگسال است.

بیشترین افزایش در نرخ ابتلا به فشارخون بالا در کشورهای کم درآمد جنوب آسیا نظیر بنگلادش و نپال و کشورهای جنوب صحرای آفریقا نظیر اتیوپی و مالاوی مشاهده می شود.

فشارخون بالا همچنان مشکل جدی برخی کشورهای جزیره اقیانوس آرام و برخی کشورهای اروپای شرقی و مرکزی نظیر اسلووانی و لیتوانی است.

درعین حال، ایالات متحده و سایر کشورهای ثروتمند از جمله استرالیا، کانادا، آلمان، ژاپن و سوئد، شاهد کاهش چشمگیر نرخ ابتلا به فشارخون بالا بوده اند.
منبع: ایرنا
برچسب ها: فشارخون
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: