کد خبر: ۲۱۰۰۳۶
۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۷
0
کریمی با بیان اینکه صنعت نشر در حال حاضر با چالش‌های جدی مواجه است، تصریح کرد: بواسطه بالا بودن هزینه‌های نشر و چاپ و هزینه‌هایی که در حوزه تالیف و انتشار کتاب وجود دارد، تناسبی بین قیمت کتاب و قدرت خرید مردم وجود ندارد
پول‌نیوز - نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس با بیان اینکه صنعت نشر در حال حاضر با چالش‌های جدی مواجه است، تصریح کرد: بواسطه بالا بودن هزینه‌های نشر و چاپ و هزینه‌هایی که در حوزه تالیف و انتشار کتاب وجود دارد، تناسبی بین قیمت کتاب و قدرت خرید مردم وجود ندارد .

علی اکبر کریمی، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی کتاب در مرکز کشور امری لازم و ضروری است، اما این امر هیچ منافاتی با برگزاری نمایشگاه‌های استانی و منطقه‌ای ندارد چرا که هر کدام از استان‌های کشور از نظر فرهنگ، زبان، ادبیات و پیشینه فعالیت‌های نشر می‌توانند هویت مستقلی داشته باشند و قطعا مردم هر منطقه و استان از کشور علاقه‌مند هستند این استقلال هویت فرهنگی را حفظ و تقویت کنند.

وی اظهار کرد: استان مرکزی به عنوان مهد نخبگان و فرهیختگان، ادبا، شعرا و بزرگان این ظرفیت را دارد که غنای فرهنگی خود را با برگزاری این نمایشگاه‌ها و تقویت صنعت نشر، رونق دهد.


 کریمی با بیان اینکه صنعت نشر در حال حاضر با چالش‌های جدی مواجه است، تصریح کرد: بواسطه بالا بودن هزینه‌های نشر و چاپ و هزینه‌هایی که در حوزه تالیف و انتشار کتاب وجود دارد، تناسبی بین قیمت کتاب و قدرت خرید مردم وجود ندارد به طوری که قیمت تمام شده کتاب بیشتر از آن قیمتی است که بازار کشش دارد و قطعا نیاز است دولت در خصوص صنعت نشر یک رویکرد حمایتی داشته باشد و به کتاب‌ها یارانه تعلق گیرد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این انتظار از دولت می رود که در خصوص انتشاراتی‌هایی که در استان‌ها فعالیت می‌کنند و بالطبع از نظر توان و رونق کار نسبت به انتشاراتی‌های فعال در سطح ملی از ظرفیت و توان کمتری برخوردارند و باید تقویت شوند و به حیات فرهنگی و اقتصادی خود ادامه دهند، رویکردهای حمایتی داشته باشد.

وی ضمن تاکید بر اینکه بخش فرهنگ در مقایسه با بخش‌های اقتصادی و اجتماعی مظلوم است، گفت: نه تنها کمترین بودجه در سطح ملی به این بخش اختصاص پیدا می‌کند، بلکه از سوی دیگر مورد غفلت مسئولان قرار می‌گیرد در صورتی که بخش فرهنگ یک بخش زیربنایی و هویت‌ساز برای مردم است.

کریمی افزود: بویژه در خرده فرهنگ‌ها و فرهنگ‌های استانی و منطقه ای این الزام وجود دارد که این حمایت تشدید و تقویت شود تا فرهنگ‌های محلی و منطقه ای رو به اضمحلال و نابودی نروند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در استان مرکزی شاهد هستیم که لهجه‌ها، گویش‌ها، ضرب‌المثل‌ها و بسیاری از این موارد که در ادبیات و فرهنگ این استان هویت‌بخش هستند و بیانگر هویت تاریخی و هویت فرهنگی این استان هستند به علت عدم توجه به این موارد در دریای هویت و فرهنگ ملی که به شدت متاثر از فضای فرهنگی بین‌المللی است، در حال حذف شدن است و از بین می رود.

وی ادامه داد: البته این روند صرفا مختص به این استان و کشور نیست بلکه در بسیاری از کشورها، گویش‌ها و زبان‌های محلی به سرعت در حال نابودی هستند و این رسالت بر عهده همه ما بویژه متولیان و مسئولان اجرایی حوزه فرهنگ است تا به منظور جلوگیری از این روند تلاش کنند و ما هم در مجلس به عنوان نماینده مجلس این آمادگی را داریم که در این زمینه تلاش کنیم.

کریمی با اشاره به ضعف استان در بخش انتشارات محلی، با بیان اینکه تعداد انتشارات محلی استان بسیار کم است و ضعیف هستند، خاطرنشان کرد: در حوزه چاپ و نشر و تولید آثار فاخر مبتنی بر فرهنگ محلی استان ضعف وجود دارد و باید این حوزه را تقویت کنیم.
منبع: ایسنا
برچسب ها: کتاب ، صنعت نشر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: