May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۱۱۵۱۲
۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۶
0
صادرات نفت ایران به هند در نوامبر به حدود ۶۲۰ هزار بشکه در روز بالغ شد که در مقایسه با ۷۶۵ هزار و ۵۰۰ بشکه در روز در اکتبر کاهش داشت اما در مقایسه با ۱۳۸ هزار بشکه در روز در نوامبر سال ۲۰۱۵ افزایش چشمگیری نشان داد.
واردات نفت هند از ایران 19 درصد کاهش یافتپول‌نیوز - واردات نفت هند از ایران در نوامبر نسبت به ماه پیش از آن ۱۹ درصد کاهش یافت و در مقابل، فروش عربستان سعودی و عراق به این خریدار بزرگ آسیایی افزایش یافت.

آمارهای نفتکش‌ها که از سوی بخش "تحقیقات و پیش بینی‌های نفتی تامسون رویترز" تهیه شده است، نشان داد صادرات نفت ایران به هند در نوامبر به حدود ۶۲۰ هزار بشکه در روز بالغ شد که در مقایسه با ۷۶۵ هزار و ۵۰۰ بشکه در روز در اکتبر کاهش داشت اما در مقایسه با ۱۳۸ هزار بشکه در روز در نوامبر سال ۲۰۱۵ افزایش چشمگیری نشان داد.

کاهش صادرات ایران در نوامبر پیش از توافق اعضای اوپک و سایر تولیدکنندگان جهانی برای کاهش تولید با هدف حمایت از قیمتها، روی داد. ایران که یکی از اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) است، از توافق کاهش تولید معاف شده است.

طبق آمار، صادرات نفت از ایران به هند در فاصله ژانویه تا نوامبر بیش از دو برابر افزایش یافت و به ۴۶۸ هزار و ۹۰۰ بشکه در روز در مقایسه با ۲۰۵ هزار و ۹۰۰ بشکه در روز در مدت مشابه سال ۲۰۱۵ رسید.

هند در فاصله ژانویه تا نوامبر سال ۲۰۱۶ مجموعا ۴.۲۸ میلیون بشکه در روز نفت وارد کرده است که در مقایسه با ۳.۹۸ میلیون بشکه در روز در مدت مشابه سال گذشته، ۷.۶ درصد رشد داشته است.

بر اساس گزارش رویترز، متوسط واردات نفت هند از ایران در فاصله آوریل تا نوامبر که هشت ماه نخست سال مالی هند است، ۱۲۶ درصد افزایش یافت و به ۵۳۲ هزار و ۱۰۰ بشکه در روز رسید. سهم تهران در کل خریدهای نفتی هند از ۵.۹ به ۱۲.۵ درصد افزایش یافت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: