کد خبر: ۲۱۸۸۵۴
۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۸
0
4 روش غلط پخت و پز که باعث افزایش وزن‌تان می شود!پول‌نیوز - برخی اشتباهات خیلی ساده حین آشپزی می ‌تواند تلاش ‌هایتان را برای رسیدن به اهداف کاهش وزن به باد دهد.

اگر ورزش می ‌کنید و سعی دارید غذاهای سالم ‌تری بخورید، و این کار را با آشپزی در خانه به جای رفتن به رستوران انجام می دهید، از 4 اشتباه رایج حین پخت و پز مواد غذایی دور بمانید تا به طور موثرتری از ابتلا به افزایش وزن پیشگیری کنید...

اجتناب از اندازه گیری چربی ها: شما حین آشپزی باید بدانید چه میزان چربی مصرف می ‌کنید. برای مثال وقتی سبزیجات را سرخ می ‌کنید، خیلی راحت می ‌توان مقداری روغن به آن افزود. در واقع روغن باعث جریان داشتن بهتر گرما و طعم سبزیجات می شود. اگر مراقب نباشید، ممکن است سبزیجات شما به غذایی سرشار از کالری تبدیل شود. یک قاشق روغن زیتون حاوی 120 کالری است. به طور تصادفی افزودن دو قاشق از آن حدود 240 کالری به غذای شما می ‌افزاید. از آنجایی که حتی کم‌ چرب ‌ترین سس ‌های سالاد هم سرشار از چربی ‌اند، مصرف زیاد آنها می ‌تواند کیفیت سبزیجات خامی را که می ‌خورید پایین بیاورند.

مصرف میان وعده حین پخت غذا: خوردن میان ‌وعده هنگام پخت و پز رژیم غذایی ‌تان را به هم می ‌زند. برای درست کردن یک غذای خوب، چشیدن مزه آن اهمیت فراوانی دارد، اما اگر گرسنگی به شما فشار آورد و وادارتان کرد تا چیزی بخورید، از این فرصت استفاده کنید و به‌ جای این کار آب بنوشید.

تخمین نزدن اندازه بشقاب غذایی: اگر در رژیم هستید، احتمالا می‌ دانید که اندازه ظرف غذای یکی از عواملی است که بر اندازه دور کمرتان اثر می ‌گذارد. یک ظرف برنج پخته برای شما باید اندازه یک توپ تنیس باشد. تحقیقات نشان می ‌دهد که ما در ارزیابی اندازه ظرف خود عملکرد بسیار بسیار بدی داریم.

مصرف بیش از حد چربی های سالم: چربی هایی مانند روغن زیتون، آووکادو،‌ آجیل و ... در رژیم ‌های غذایی سالم به موادی اصلی تبدیل شده اند. این چربی‌ها سرشار از مواد مغذی‌ اند و نسبت به محصولاتی مانند کره گزینه ‌های بهتری محسوب می‌ شوند، اما نباید این مساله را نادیده گرفت که همین چربی های سالم سرشار از کالری هستند. یک آووکادوی کامل حدود 322 کالری دارد. از آنجایی که افزایش یا کاهش وزن، به نوعی بازی جذب و دفع کالری محسوب می ‌شود، بنابراین باید سعی کنید حد تعادل را رعایت کنید.


منبع: آوای سلامت

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: