پول‌نیوز - معاون بانک مرکزی با اشاره به سیاست ایران مبنی بر تسهیل معاملات تجاری با ارزهای محلی گفت:از اشتیاق بانک های مالزیایی برای افتتاح حساب به رینگیت برای بانک های تجاری ایران استقبال می کنیم.

 غلامعلی کامیاب که در راس هیئت بانکی از کشورمان، در کوالالامپور با مدیران ارشد بانک های تجاری و مقامات بانک مرکزی مالزی دیدار و گفت و گو می‌کند، در ملاقات با عدنان زیلانی زاهد، معاون رئیس کل بانک مرکزی مالزی ضمن تشریح شرایط جدید پس از برجام اقتصاد ایران و بررسی راه های تقویت همکاری های تجاری میان دو کشور، تصریح کرد: اکنون بانک های ایرانی به سیستم تسویه یورو متصل و انجام معاملات با بانک های اروپایی امکان پذیر شده است و ایران از همکاری متقابل با بانک های مالزیایی استقبال می کند.

معاون ارزی بانک مرکزی با بیان اینکه سیاست کنونی بر تسهیل معاملات تجاری با ارزهای محلی و پیمان ارزی متمرکز است، گفت: با توجه به این سیاست، از اشتیاق بانک های مالزیایی برای افتتاح حساب به رینگیت برای بانک های تجاری ایران استقبال می کنیم؛ همچنین بانک های مالزیایی می توانند در صورت تمایل طرف ایرانی به انتقال ارز، این وجوه را به صورت یوان چین و یا ین ژاپن منتقل کنند.

در این دیدار عدنان زیلانی زاهد، معاون رئیس کل بانک مرکزی مالزی با ابراز علاقه‌مندی نسبت به انتقال ارز به صورت یوان و یا ین ژاپن گفت: در حال حاضر مالزی از یوان و ین برای تسویه معاملات تجاری خود استفاده می کند و در این چارچوب مالی، می توان به توسعه روابط تجاری دو کشور امیدوار بود.

همچنین در این جلسه در خصوص امکان سوئیچ کارت‌های بانکی دو کشور و تحقق آن در آینده ای نزدیک توافق شد.

گفتنی است در این سفر نمایندگانی از بانک های ملی، ملت، کشاورزی، پاسارگاد و خاورمیانه در جلسات فشرده با بانک های مالزیایی می بنک، CIMB، اسلام بانک، معاملات بانک و اگزیم بانک راه های گسترش همکاری با یکدیگر را بررسی و ارزیابی کردند.
منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: