کد خبر: ۲۲۲۰۸۶
۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۵
0
طعم دار کردن مواد غذایی با آب مرکبات یا ادویه می تواند باعث کاهش آزاد شدن ترکیبات مضر در غذاهای تنوری شود.
3 روش سالم سازی غذاهای تنوریپول‌نیوزغذاهای گیاهی و تنوری یکی از خوشمزه ترین غذاها به ویژه در تعطیلات و مسافرت هستند، اما کباب کردن گوشت ممکن است مضراتی هم داشته باشد. برای سالم سازی غذاهای کبابی از سه روش زیر استفاده کنید.

مصرف زیاد گوشت قرمز به شکل کبابی و باربیکیو می تواند سبب افزایش میزان اسید آمینه های هتروسیکلیک شود. محققان می گویند میزان اسید آمینه های هتروسیکلیک آزاد شده از گوشت قرمز، به روش پخت گوشت و میزان دمایی که می بیند و حتی مدت زمان پخت بستگی دارد.

به گفته یک کارشناس تغذیه، در طول روند متابولیسم اسید آمینه های هتروسیکلیک، چرب، پروتیین و DNA اکسید می شود و استرس اکسیداتیو به وجود آمده باعث ایجاد اختلال در فعالیت های بیولوزیک می شود و احتمال ابتلا به ناراحتی های قلبی، عروقی و سرطان را بالا می برد.

غذاها را طعم دار کنید


طعم دار کردن مواد غذایی با آب مرکبات یا ادویه می تواند باعث کاهش آزاد شدن ترکیبات مضر در غذاهای تنوری شود.

چربی ها را جدا کنید

هر چقدر که تماس چربی ها با دود و آتش بیشتر باشد، ترکیبات خطرناک و مضر بیشتری هم وارد مواد غذایی تان می شود. پس تا جایی که می توانید، چربی گوشت ها را پیش از تنوری یا کباب کردن آن ها بگیرید.

با دمای پایین و به آرامی غذاها را تنوری یا کباب کنید


شما می توانید با پایین آوردن دما و سرعت پخت، مواد غذایی تان را کاملا مغزپخت کنید. با این شیوه سلامتی تان کمتر در معرض خطر قرار می گیرد.


منبع:سفره خونه

برچسب ها: غذا ، سلامت ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: