کد خبر: ۲۲۶۰۸۳
۳۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
0
رئیس اتحادیه پوشاک با اشاره به برخورد جدی با فعالیت کوله برها، گذرهای مرزی و ته لنجی‌ها در گمرک گفت: تمام روزنه‌های ورود کالای قاچاق با این فعالیت‌ها بسته و از عرضه اینگونه کالا‌ها جلوگیری خواهد شد.
پوشاک وارداتی کدگذاری می‌شودپول‌نیوز - رئیس اتحادیه پوشاک از الزامی شدن کدگذاری پوشاک وارداتی به زودی از کشور مبداء خبر داد.

ابوالقاسم شیرازی با اشاره به اینکه اجرای این طرح قاچاق را از بین خواهد برد، افزود: طرح کدگذاری پوشاک به زودی اجرایی و پوشاک وارداتی قابل رهگیری و شناسایی خواهد شد.

وی کدگذاری پوشاک را در مرحله بعد برای تولیدات داخلی نیز قابل اجرا دانست و ادامه داد: با کدگذاری کالای داخلی تولیدکنندگان معتبر نیز مشخص خواهند شد.

رئیس اتحادیه پوشاک با اشاره به اشاره به برخورد جدی با فعالیت کوله برها، گذرهای مرزی و ته لنجی‌ها در گمرک گفت: تمام روزنه‌های ورود کالای قاچاق با این فعالیت‌ها بسته و از عرضه اینگونه کالا‌ها جلوگیری خواهد شد.

شیرازی با اشاره به امضای تفاهم نامه بین مناطق آزاد و گمرکات کشور افزود: از این پس گمرک در مناطق آزاد نیز حضور خواهد داشت.

وی واردات رسمی پوشاک را در سال گذشته 40 میلیون دلار دانست و گفت: این در حالی است که فقط از منطقه آزاد ارس 60 میلیون دلار و از مرز ماکو 70 میلیون دلار پوشاک قاچاق وارد شده است.

رئیس اتحادیه پوشاک؛ واردات قانونی چمدانی برای مسافران مناطق آزاد را معادل 80 دلار اعلام کرد و افزود: از 25 اسفند تا 3 فروردین بیش از 500 هزار مسافر در این مناطق تردد کردند که هر نفر از امکان واردات پوشاک تا 10 هزار دلار برخوردار بوده است.

شیرازی با اشاره به برداشته شدن تخفیف‌های اعمال شده برای پوشاک‌های وارداتی از ترکیه گفت: این کار سبب افزایش امنیت برای تولیدکنندگان پوشاک و ایجاد زمینه اشتغال خواهد شد.

وی با اشاره به اجرای طرح سیستمی شدن اظهارنامه پوشاک افزود: ورود وزنی پوشاک نیز متوقف و این کالا باید به صورت عددی قیمت گذاری شود
.
رئیس اتحادیه پوشاک با اشاره به صدور گواهی بازرسی کالا در گمرکات کشور گفت: با اجرای این طرح امکان واردات فله‌ای پوشاک از بین می‌رود.
منبع: تسنیم
برچسب ها: پوشاک ، اقتصاد ، پول نیوز
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: