کد خبر: ۲۲۶۷۶۱
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۳
0
پول‌نیوز - معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا هفت سال دیگر حجم دریاچه ارومیه به ۱۴ میلیون مترمکعب خواهد رسید که در این شرایط می‌توان گفت که دیگر نگرانی برای وضعیت این دریاچه وجود نخواهد داشت.

رحیم میدانی با بیان اینکه یکی از حوزه‌های آبریز بزرگ ایران از شش حوزه آبریز دریاچه ارومیه است که در حال حاضر بدترین شرایط را نسبت به درازمدت دارد گفت: در حال حاضر وضعیت دریاچه اورمیه نسبت به درازمدت ۹ درصد منفی ثبت شده و این در حالی است که سایر حوزه‌های آبریز  ۲ درصد مثبت است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشت وضعیت مناسبی ندارد، عنوان کرد: گرچه بارش‌های اخیر موجب ورودی ۳۰۰ میلیون متر مکعب آب شده اما باید گفت که این حجم از آب نمی‌تواند تاثیر چندانی برای بهبود دریاچه ارومیه داشته باشد.

معاون وزیر نیرو با بیان اینکه معمولا در آذربایجان شاهد بارش‌های مطلوب در فصل اردیبهشت هستیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم در اردیبهشت‌ماه چند جبهه بارش پشت سر هم در این منطقه داشته باشیم.

وی با اشاره به وضعیت پوشش برفی در این منطقه اظهار کرد: در حوزه دریاچه ارومیه وضعیت پوشش‌های برفی مناسب است لذا امیدواریم که شرایط امسال مانند برنامه پیش برود.

میدانی با اشاره به پروژه‌های احیای دریاچه ارومیه گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته سد فیلور آماده بهره‌برداری است که با بهره‌برداری از این طرح ۹۰ میلیون مترمکعب به احیای این دریاچه کمک خواهد شد.

معاون وزیر نیرو تصریح کرد: اگر حجم دریاچه ارومیه به ۱۴ میلیون مترمکعب برسد، به تراز اکولوژیک خواهیم رسید.

به گفته وی، ستاد احیای دریاچه ارومیه از روی اول تاسیس یک برنامه ۱۰ ساله برای احیای این دریاچه تدوین کرد که سه سال از این برنامه گذشته و پیش‌بینی می‌شود که تا هفت سال آینده دریاچه ارومیه به تراز اکولوژیک خواهد رسید.

میدانی با اشاره به طرح‌های انتقال آب برای احیای دریاچه ارومیه عنوان کرد: با توجه به اینکه طرح‌های انتقال بلندمدت است، پیش‌بینی می‌شود که در سال ۹۸ این طرح‌ها نیز به بهره‌برداری برسد.

وی گفت: در مجموع در حال حاضر وضعیت دریاچه ارومیه رو به بهبود است و پیش‌بینی می‌شود که اگر شرایط مانند روال فعلی پیش برود، وضعیت خوبی را در آینده شاهد خواهیم بود.
منبع: ایسنا
برچسب ها: دریاچه ارومیه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: