April 2024 29 / دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۲۸۵۹۵
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۷
0
پول‌نیوز - پژوهشگران این آزمایش را بر روی موش‌ها به مدت 12 هفته انجام دادند. این آزمایش مصرف مکمل دارچین به همراه رژیم غذایی پرچرب بود.

محققان دریافتند با مصرف دارچین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کاهش می‌یابد.

به گزارش زی‌نیوز، مطالعات محققان نشان داده است مصرف دارچین می‌تواند اثر یک رژیم غذایی با چربی بالا و خطر آسیب‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد. همچنین فرایند ذخیره‌سازی چربی در بدن را کاهش می‌دهد.

پژوهشگران این آزمایش را بر روی موش‌ها به مدت 12 هفته انجام دادند. این آزمایش مصرف مکمل دارچین به همراه رژیم غذایی پرچرب بود.

محققان اظهار کردند: موش‌های مورد آزمایش که دارچین مصرف کرده بودند، ذخیره چربی کمتری داشتند و بیشتر مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی که از بدن محافظت می‌کنند در آنها فعال شده بود.

 آنها افزودند: نتایج بررسی‌ها نشان داده دارچین ممکن است خطر ابتلا به آسیب‌های قلبی و عروقی حاصل از مصرف رژیم غذایی با چربی بالا را با فعال‌سازی آنتی‌اکسیدان‌های بدن و سیستم‌های ضد التهابی کاهش دهد و روند ذخیره‌سازی چربی را هم آهسته کند.
برچسب ها: دارچین ، بیماری قلبی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: