کد خبر: ۲۳۱۰۶۶
۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴
0
کاظم پور تعداد دنبال کنندگان این ربات تلگرامی اکنون به شش هزارکاربر رسیده است و با توجه به این رشد قابل ملاحظه درنظر داریم بخش های متنوع دیگری را به این ربات اضافه کنیم .
استقبال کاربران تلگرام از ربات خدمات بانک تجارت
پول‌نیوز - با گذشت شش ماه از راه اندازی ربات تلگرامی بانک تجارت، تعداد دنبال کنندگان این ربات به 6000 کاربر رسید .

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز،  ابراهیم کاظم پور سخنگوی این بانک روز چهار شنبه دهم خرداد ماه  با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: اقبال قابل ملاحظه کاربران پیام رسان اجتماعی تلگرام به کانال بانک تجارت، سبب شد که رباتی در این کانال با هدف معرفی محصولات و خدمات بانک ارائه آموزش های مهم و مفید مرتبط با خدمات بانکی راه اندازی شود .

وی با اشاره به افزایش 100 درصدی تعداد دنبال کنندگان کانال تلگرام بانک تجارت در بازه زمانی 9 ماهه، افزود: تعداد دنبال کنندگان این ربات تلگرامی اکنون به شش هزارکاربر رسیده است و با توجه به این رشد قابل ملاحظه درنظر داریم بخش های متنوع دیگری را به این ربات اضافه کنیم .

سخنگوی بانک تجارت ضمن دعوت از کاربران پیام رسان  اجتماعی تلگرام برای پیوستن به ربات تلگرامی این بانک به نشانی ITTejaratBankbot گفت: کاربران پس از ورود به این ربات با انتخاب گزینه start قادرخواهند بود اطلاعات جامعی در زمینه خدمات نوین بانکی و بانکداری الکترونیک ،انواع سپرده‌ها و تسهیلات و نرم‌افزارهای بانکی مورد نیاز  را دریافت کنند .

بانک تجارت برنامه ی توسعه حضور در شبکه ها و رسانه های اجتماعی را از دوسال پیش هم راستا با تحولات فناوری های روز  آغاز کرده و در حال حاضر در شبکه ی اجتماعی اینستاگرام به صورت 24 ساعته طی هفت روز پاسخگوی بیش از 23000 کاربر این شبکه  می باشد .

همچنین کاربران می توانند از طریق نشانی Telegram.com/tejaratbank2 به کانال رسمی تلگرامی این بانک  دسترسی پیداکنند .
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: