May 2024 05 / يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۳۲۷۱۲
۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۱
0
یزدانیان گفت: دروس کاردانی و کارشناسیICT سال‌ها در این دانشکده ارایه می‌شد در حالی که امروز باید به این حوزه به طور عمیق و تخصصی نگاه شود و به طور مثال به رشته‌های تجارت الکترونیک، دولت الکترونیک، شبکه و امنیت پرداخته شود.
ایجاد 4 رشته جدید در دانشکده پست و مخابرات/ نگاه ویژه به موضوع اینترنت اشیاپول‌نیوز - رییس دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات گفت:‌ مراحل گرفتن تایید ایجاد دوره‌های جدید از دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام شده و این دانشگاه با ایجاد 4 رشته جدید در دانشکده پست و مخابرات، موافقت کرد.

دکتر وحید یزدانیان رییس دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات درباره برگزاری دوره‌های جدید آموزشی در دانشکده پست و مخابرات، گفت: دروس کاردانی و کارشناسیICT سال‌ها در این دانشکده ارایه می‌شد در حالی که امروز باید به این حوزه به طور عمیق و تخصصی نگاه شود و به طور مثال به رشته‌های تجارت الکترونیک، دولت الکترونیک، شبکه و امنیت پرداخته شود.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته سرفصل‌های دوره‌های جدید دانشکده را طراحی و تدوین کرده‌ایم، افزود: به طور مثال دوره امنیت اطلاعات در دانشگاه‌های دیگر هم ارایه می‌شود؛ اما در این دانشکده با رویکرد مهارتی طراحی شده است و این کار نیازمند تغییراتی در سرفصل‌های دروس آموزشی بود که درباره دوره‌های تجارت الکترونیک، دولت الکترونیک و بقیه دروس نیز انجام شده است.

دکتر یزدانیان تاکید کرد: مراحل گرفتن تایید از دانشگاه علمی-کاربردی برای دوره‌های جدید انجام شد و این دانشگاه با چهار رشته جدید در دانشکده پست و مخابرات، موافقت کرد.

وی ادامه داد:‌ از مهر ماه سال جاری در دوره‌های کاردانی و کارشناسی امنیت اطلاعات، تجارت الکترونیک، دولت الکترونیک و شبکه دانشجو پذیرش می‌شود.

رییس دانشکده پست و مخابرات با اشاره به اینکه پیگیر راه اندازی چند رشته جدید دیگر هستیم، افزود: یکی از آنها دوره‌ اینترنت اشیا است که با پایان تدوین دوره به احتمال زیاد در سال آینده پذیرش دانشجو در این رشته داریم.

وی مقطع کارشناسی ارشد را یکی از موضوعات در حال پیگیری دانشکده پست و مخابرات اعلام کرد و تاکید داشت: با موافقت دانشگاه علمی کاربردی یک دوره کارشناسی ارشد در زمینه 3G  پذیرش داشته‌ایم که  با تعریف پروژه‌های رایتل در این دانشکده، این دوره برگزار شد و در حال حاضر در این زمینه طرح توجیهی کارشناسی ارشد داده‌های بزرگ با همکاری مرکز تحقیقات مخابرات آماده است.

دکتر یزدانیان با اشاره به اینکه طرح داده‌های بزرگ، طرح کلیدی و مهم وزارت ارتباطات است، خاطرنشان کرد: طرح پژوهشی در این زمینه در مرکز تحقیقات تهیه می‌شود و موضوعات آموزشی نیز در دانشکده در حال تدوین است و البته طرح توجیهی آن نیز برای گرفتن مجوز به دانشگاه علمی کاربردی ارسال شده است و بعد از گرفتن مجوز، در آینده برای داده‌های بزرگ هم پذیرش داریم.

وی به برگزاری دوره‌های کارشناسی ارشد در حوزه 5G وSDN  در آینده نزدیک اشاره کرد و افزود: درباره موضوعات لبه تکنولوژی مانند داده‌های بزرگ، SDN، 5G ، اینترنت اشیا، دانشگاههای کشور پذیرش دانشجو ندارند اما در دانشکده هدف ما این است که دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی بتوانند در همان حوزه تحصصی خود در صنعت مشغول به‌کار شوند.

رییس دانشکده پست و مخابرات از راه‌اندازی دوره های کارشناس مهارتی پست بانک در دانشکده پست و مخابرات خبر داد و افزود: با اعلام نیاز پست بانک به کارشناس مهارتی در این حوزه، سرفصل های این دوره‌ها تدوین و برای تایید دانشگاه علمی کاربردی ارسال شده است و در صورت موافقت این دانشگاه امکان پذیرش دانشجو از مهرماه وجود دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تدوین سرفصل‌های دوره‌های کوتاه مدت اینترنت اشیا، گفت: این دوره های کوتاه مدت در نمایشگاه تله کام 95 ارایه و از برگزاری این دوره‌ها استقبال شد.

دکتر یزدانیان همچنین از طراحی سرفصل های دوره‌های بلند مدت اینترنت اشیا خبر داد و گفت: این دوره های بلند مدت منجر به دریافت مدرک تحصیلی می‌شود و برای کارشناسان فناوری اطلاعات با گرایش اینترنت اشیا تدوین شده است.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وی در پایان به راه اندازی آزمایشگاه آموزشی اینترنت اشیا اشاره کرد و افزود: باید در این زمینه مدلی وجود داشته باشد که قابل ارایه باشد که این کار در آزمایشگاه اینترنت اشیا انجام می‌شود که البته بعد از این دانشکده، تعدادی از دانشگاه ها مانند علم و صنعت و امیرکبیر نیز آزمایشگاه خود را در این زمینه تجهیز کرده اند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: