May 2024 09 / پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۳۴۸۳۷
۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۳
0
سازمان فضایی ایران و سازمان مدیریت بحران کشور برای به کارگیری فناوری فضایی در مدیریت بحران تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
مذاکره برای پرتاب مصباح با پرتاب‌گر خارجی یا داخلیپول‌نیوز - رئیس سازمان فضایی گفت: مصباح ماهواره خوبی بود اما با توجه به گذشت 10 سال از زمان پرتاب، پس از جمع‌آوری اطلاعات درباره سرنوشت آن تصمیم‌گیری می‌شود.

سازمان فضایی ایران و سازمان مدیریت بحران کشور برای به کارگیری فناوری فضایی در مدیریت بحران تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

محسن بهرامی رئیس سازمان فضایی ایران در این مراسم با بیان اینکه امروزه فناوری فضایی نقش ویژه ای در مدیریت بحران ایفا می کند، گفت: با استفاده از فناوری فضایی با تاکید بر دانش سنجش از دور، اقدام به شناسایی مناطق خسارت دیده احتمالی ناشی از حوادث طبیعی خواهیم کرد.

وی گفت: با همکاری سازمان مدیریت بحران راهبرد به کارگیری فناوری فضایی در مدیریت بحران را تدوین خواهیم کرد و خدمات کاربردی را اولویت بندی و برنامه ریزی می‌کنیم.

در این مراسم اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز، گفت: بر اساس این همکاری های قبلی بین دو سازمان با سرعت و دقت بیشتری در پیشگیری و امداد رسانی در حوادث و بحران‌ها انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: با استفاده از امکانات و دیتاهای ماهواره‌ای و ارتباط با مجامع بین‌المللی می‌توانیم از وقوع پدیده‌هایی از جمله گرد و غبار، سیلاب، فرونشست زمین، خشکسالی و تغییرات اقلیمی زودتر مطلع شویم و تدابیر لازم برای کاهش خسارات را انجام دهیم.

بهرامی همچنین در حاشیه این مراسم از مذاکره سازمان فضایی برای پرتاب ماهواره مصباح خبر داد و بر نهایی نشدن تصمیم‌ ارسال مصباح به موزه تاکید کرد.

رئیس سازمان فضایی ایران افزود: این ماهواره از سال 1385 آماده پرتاب است که یک بار به ایران آمد و برای بازنگری‌های فنی به ایتالیا بازگشت و هنوز در ایتالیا است که با توجه گذشت 10 سال از تصمیم برای پرتاب ماهواره مصباح، پس از جمع‌آوری اطلاعات درباره سرنوشت آن تصمیم‌گیری می‌شود.

وی تاکید کرد: ماهواره مصباح با مجری گری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ماهواره خوبی بود و هیچ‌گاه فکر نکردیم این ماهواره باید از دستور کار خارج شود.

بهرامی افزود: تاخیر پرتاب این ماهواره ناشی از گرفتاری‌های سیاسی بود و مشکلات فنی درباره این ماهواره مطرح نیست.

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: برای پرتاب مصباح با کشورهای خارجی مذاکره کردیم که زبانی اعلام آمادگی کرده‌اند  و همچنین پرتاب داخلی جدیدی با آمادگی پرتاب این ماهواره وجود دارد.
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: