May 2024 20 / دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۴۰۵۹۲
۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۲
0
در حالی که معاون امور شیلات وزارت جهاد کشاورزی امروز خبر از تولید 3 هزار تنی تیلا پیا در بافق یزد داده است، خیلی از ما هنوز نمی دانیم که بالاخره تیلا پیا بخوریم یا نه؟ ماهی ای که حرف و حدیث های زیادی درباره اش وجود دارد.

بالاخره تیلا پیا بخوریم یا نه؟پول نیوز ؛ مائده امینی- بعد از اینکه تیلا پیا بازار خود را در ایران پیدا کرد، خبرهای ضد و نقیضی پیرامون بهداشتی بودن آن منتشر شد. تیلاپیاهای وارداتی متهم ردیف اول بودند. گفته می شد این ماهی ها هوردر شرایط غیربهداشتی پرورش داده و با آب فاضلاب و کود تغذیه و با هورمون بزرگ می‌شود و تحت تأثیر آنتی‌بیوتیک‌های متعدد قرار دارند. حالا معاون امور شیلات وزارت جهاد کشاورزی خبر از تولید آزمایشی تیلا پیا در بافق یزد داده و گفته است: پیش‌بینی ما تولید 3 هزار تن است که حجم واردات 10 هزار تنی را کاهش خواهد داد.

رضا فرهادی معاون دفتر توسعه شیلات در این باره به پول نیوز گفت: شایعات حول تیلاپیلا مبنی بر اینکه این ماهی مضر بوده و در محیط‌های آلوده کشت می شود، صحت ندارد. او با بیان اینکه این ماهی در تمام دنیا مصرف می‌ شود، ادامه داد: تیلا پیل اگر به اندازه مصرف شود، هیچ ضرری نخواهد داشت.

به گفته فرهادی، این ماهی فقط نسبت به ماهی های دیگر، چربی های غیر اشباع بیشتری دارد و نسبت امگا3 آن به امگا 6‌اش کم است. مصرف به اندازه این ماهی، هیچ مشکلی برای بدن انسان ایجاد نخواهد کرد. او مشکل دیگر این ماهی را، بحث های محیط زیست کشور دانست و گفت: فعالان محیط زیستی، مخالف با پرورش این ماهی‌اند چرا اعتقاد که دارند تیلاپیا سریع الرشد بود و سرعت تکثیر بالایی دارد. این ماهی به خاطر ماهیت خود، منابع آبی را درگیر کرده و فضای زیستی برای گونه های بومی کم می کند.

به گفته او شیلات هم در جوب این فعالان گفته است: تیلا پیا را می توان در چاه های کشاورزی و استخرهای دو منظوره پروش داد تا فضا برای گونه های بومی تنگ نشود.

برچسب ها: پول نیوز ، تیلاپیا ، شیلات
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: