کد خبر: ۲۴۳۲۰۰
۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲
0
سردر جدید دانشگاه صنعتی شریف امروز رسما گشایش یافت و در این مراسم علی اکبر صالحی و محمدرضا عارف حضور داشتند.
سردر جدید دانشگاه صنعتی شریف رسما گشایش یافتپول‌نیوزسردر دانشگاه صنعتی شریف که توسط شهاب الدین ارفعی ، طراحی شده است در آستانه پنجاه ساله شدن این دانشگاه افتتاح شد.
چند روز قبل این سردر بطور غیر رسمی به عنوان معبر اصلی این دانشگاه مورد استفاده قرار گرفت.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف در این آیین به بیان گزارشی از وضعیت دانشگاه پرداخت و گفت: پس از پنجاه سال از تاسیس دانشگاه صنعتی شریف، اکنون بیش از 50 هزار دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در این مرکز پرورش یافته اند و بیش از 2 هزار تن از اعضای هیات علمی کل دانشگاههای کشور حداقل یک مقطع تحصیلی را در این دانشگاه سپری کرده اند.

محمود فتوحی اضافه کرد: در 15 سال گذشته بیش از 90 نفر از 100 نفر برتر کنکور این دانشگاه را برای تحصیل انتخاب کرده اند.

او اذعان داشت: به دنبال پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه صنعتی شریف، شورای راهبردی به منظور برنامه ریزی و ترسیم مسیر آینده تشکیل داده ایم تا بتوانیم بیش از گذشته در جهت توسعه پایدار جامعه قدم برداشته و همچون گذشته دانشگاهی پیشگام و الگوساز در سطح ملی و بین المللی باشیم.

وی یادآور شد : هدف ما سرآمد بودن در سه محور؛ آموزش، پژوهش و اثربخشی اجتماعی است و تصمیم داریم تا ضمن حفظ و ارتقای کیفیت آموزشی، در جهت راه اندازی دوره های میان رشته ای فعالیت داشته باشیم.

 گزارشی از روند برگزاری مسابقه، طراحی و ساخت سردر دانشگاه صنعتی شریف
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف در پاییز و زمستان سال 1393 یک شرکت مهندسین مشاور پذیرفته شد تا مسابقه طراحی سردر دانشگاه صنعتی شریف را برگزار نماید.

کمیته برگزار کننده در ابتدا و بر اساس ضوابط دبیرخانه دائم مسابقات معماری و شهرسازی، ساختار مسابقه را مشخص نمود و در مرحله بعد بیش از 20 معمار برجسته به عنوان نامزد شرکت این مسابقه انتخاب شدند که در نهایت از این میان 10 معمار انتخاب شدند که دو نفرشان انصراف دادند.

جهانگیر درویش، فواد رفیعی، صالح حاج میری، محمدحسن مومنی، محمدرضا عشقی، علی اکبر صارمی، شهاب الدین ارفعی و نظام عامری 8 معمار برجسته ملی و بین المللی بودند که توسط کمیته ی برگزاری مسابقه دعوت شدند.

در این مسابقه به شرکت کنندگان توصیه شده بود تا امید به آینده و کرامت انسانی را در طراحی هایشان لحاظ نموده و مشخص باشد که این اثر در قرن 21 ام و در ایران ساخته شده است.

هیئت داوران متشکل از؛ بهشتی، کلانتری و طالبیان از مفاخر معماری ایران ، در جلسه قضاوتی که روز 13 خرداد 94 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید بدون دخالت مسئولین دانشگاه یا مدیر مسابقه به قضاوت آثار پرداختند و دو طرح ارایه شده توسط شهاب الدین ارفعی و فواد رفیعی مشترکاً رتبه‌ نخست را کسب نمودند و طرح مهندس صالح حاجی میری رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

مساحت زمین تحت پوشش سردر معادل 265 متر مربع بوده که ابعاد کلی آن (اگر مستطیل فرض کنیم) 29×7 متر و ارتفاع آن 12 متر می باشد و به دلیل پیش آمدگی های تراز فوقانی، فرم غیر هندسی در پلان را ایجاد می کند. همچنین؛ طبقات سردر در دو جناح واقع شده است.

 تجهیزات بالارونده نرده در زیر زمین و محل استقرار نگهبان، اتاق کنترل و پایش در دو سوی ورودی در طبقه اول قرار دارد. در طبقه دوم نیز محل استراحت نگهبانان پیش بینی شده و کل مساحت زیربنای مجموعه 848 مترمربع می باشد.



منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: